Cauta

FC Steaua, datorie de 37.000 lei catre o firma de catering

Academia de fotbal Steaua nu si-a platit mâncarea pe ultimele trei luni, iar firma de catering se pregateste sa dea in judecata pseudo-institutia aflata in subordinea directorului economic Valeriu Argaseala.

In noiembrie 2008, FC Steaua punea bazele Academiei de fotbal, un proiect care ar fi trebuit sa se dezvolte, cumva, pe sistemul performantelor institutii fotbalistice destinate copiilor si juniori­llor din Olanda (Ajax Am­ster­dam’s Youth Academy si Feyenoord Academy – Varkenoord), Spania (La Masia – FC Barcelona), Anglia (Manchester City Academy, Arsenal Football Club Academy, The Academy West Ham United) sau Rusia (DYuSSh Smena-Zenit). Toate bune si frumoase pâna cind s-a inchis robinetul cu bani.

*La judecata!*

Cornel Jurca – slefuitor de talente, descoperitorul unor fotbalisti precum Mutu, Marica, Lazar, Galamaz sau Mazilu – cel care fusese adus pentru a alege cei mai buni tineri fotbalisti, a parasit „Academia FC Steaua”, iar proiectul de 1,5 milioane de euro a inceput sa bata pasul pe loc.
In ultimele luni, juniorii au probleme inclusiv cu mâncarea, gruparea din Ghencea neachitând banii firmei „Burtoni Bistro”. Pentru luna august 2010, factura neachitata este de 26.130 lei, iar pentru luna septembrie, aceasta se ridica la suma de 10.800 lei. Firma a refuzat sa mai livreze mâncare, cerând explicatii directorului economic al FC Steaua, Valeriu Argaseala. Fostul presedinte al Stelei i-a plimbat cu vorba pâna cind nu a mai raspuns la telefon. Ultima promisiune de plata a venit prin e-mail, dar nu s-a concretizat. „Burtoni Bistro” a trimis zilele trecute o instintare de plata si a amenintat ca va da clubul in judecata.

*Meniu de 30 de lei pe zi pentru fiecare copil*

Marea Academie de fotbal Steaua numara doar 20 de copii, iar clubul din Ghencea achita câte 30 de lei pe zi pentru mâncare.
Micul dejun, prânzul si cina erau asigurate de firma mai sus mentionata, si consta in ceai, crenvursti, oua ochiuri (oua fierte), unt si dulceata, ciorba, snitel (pulpe de pui), plus desert. In prezent, copiii merg cu tramvaiul la club pentru a mânca, FC Steaua renuntând la colaborarea cu firma de catering.

*Tineretul Stelei e praf*

In ultimii 10 ani, niciun junior al Stelei nu a reusit sa faca pasul catre un post de titular in echipa ros-albastrilor. Ultimul care a izbutit aceasta performanta a fost George Ogararu, care a si fost vândut ulterior pentru 3,3 milioane euro la Ajax Amsterdam. Instabilitatea de la club s-a reflectat si asupra tinerilor stelisti, majoritatea renuntând la fotbal dupa implinirea vârstei de 18 ani.

Sebastian Stan

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version