Cauta

Parintii Madalinei: “Puiu Mircea o teroriza pe fiica noastra”

A doua parte a interviului cu parintii Madalinei Manole, la “Acces direct” a fost trimbitata zgomotos dar, din toata discutia, s-a putut intelege foarte clar doar un singur lucru: parintii Madalinei sint revoltati ca averea cintaretei i-a ramas lui Puiu Mircea.

*Eugenia Manole: “Inainte, era un baiat foarte adorabil”*

Mama Madalinei il descrie pe Puiu Mircea in nuante corozive: “Ceea ce primeste Madalina, crestineste, e de la noi, parintii ei, nu de la Puiu Mircea. Acest om isi face scenariul in continuare pe seama noastra. Impacare intre mine si Puiu? Niciodata, din punctul meu de vedere, ca mama. L-am servit si l-am onorat ca pe copilul meu. Ca sa ajung la o mare suferinta dupa urma lui. Sint convinsa ca nu a fost linga ea in acele momente pe care el si cu mamica lui i le-au facut nefericite. Inainte, era un baiat foarte adorabil. Dar dupa opt luni de casnicie, se purta ca un dictator in casa. Nu stiu daca s-a ajuns la violenta de bataie. Dar cu tonul, tot timpul era violent. Ea apuca sa spuna doua cuvinte si el continua pe un ton ridicat. Cind am vazut ca Madalina e foarte obosita, l-am rugat pe Puiu s-o duca intr-o statiune, sa lase albumul si sa se odihneasca. De ce n-a ajutat-o? Nu e adevarat ca Madalina a baut acetona, mi-a spus ca a pus doar putin pe limba, sa-l sperie, ca nu mai voia sa mearga la repetitii. Nici la doctor n-a vrut s-o duca, fiindca afla presa si nu mai puteau sa lanseze albumul. Nici soacra n-a vrut sa auda de doctor.”

*Ion Manole: “Puiu Mircea a venit cu traista-n bat”*

Tatal Madalinei sustine, si el, ca Mircea se comporta de-a dreptul tiranic: “Era foarte orgolios. Primul semn l-am avut cu o luna inainte de casatoria lor. Puiu i-a poruncit Madalinei sa nu raspunda la telefon cind o suna impresarul si, pentru ca ea nu l-a ascultat, i-a spus, negru de suparare: «Ce incapatinata esti! O sa porti numele meu si pun eu saua pe tine!» Cind Madalina vorbea cu noi, aparea si domnu’ Puiu sa ne spioneze. Zicea ca-i distrugem sotia. Pe el il durea albumul, nu viata sotiei lui. Inainte de a se casatori, Madalina a vrut sa faca un contract prenuptial. Noi n-am fost de acord sa se marite cu el, parca nu era bine ca el sa vina in casnicia asta cu traista-n bat, dar Madalina ne spunea: «Mi-e mila de el, e un baiat cuminte…» Am aflat ca se casatoresc tot de la televizor, cum am aflat si despre moartea ei…”.

Ultimele stiri

  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Exit mobile version