Cauta

Crima oribila in Brasov: Injunghiata, violata si incendiata

Sfirsit tragic pentru o studenta de 21 de ani din Fagaras care a murit in chinuri groaznice dupa ce a fost injunghiata, violata si incendiata in apartamentul in care locuia. Faptasul – un recidivist eliberat conditionat
de Judecatoria Deva, inainte de a-si ispasi pedeapsa.

Drama s-a petrecut simbata seara, cind Daniel Iordan – recidivist – a intrat in apartamentul fetei (Lucica Crisan, 21 de ani) pe fereastra lasata deschisa. In prima faza, tinara a reusit sa fuga si sa se baricadeze intr-o camera, de unde a incercat sa isi sune fratele pe telefonul mobil. Agresorul a luat un cutit din bucatarie, a intrat in camera peste fata, a injunghiat-o in git de mai multe ori si a lovit-o cu picioarele in fata, pina cind aceasta si-a pierdut cunostinta, apoi a violat-o. Pentru a-si acoperi urmele, Iordan a incendiat salteaua patului in care se afla victima, a furat telefonul mobil, blugii murdari de singe ai fetei si a fugit de la locul faptei. Cadavrul partial carbonizat al tinerei a fost descoperit chiar de fratele acesteia, care a anuntat politia.

*Il asteapta inchisoare pe viata*

Daniel Iordan a fost prins duminica seara de politisti, in apropierea locuintei sale. Individul a recunoscut din capul locului ca el este autorul oribilei crime. Potrivit autoritatilor, barbatul risca inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav, tilharie, violare de domiciliu si viol.

*Alte trei condamnari la activ*

Iordan a avut probleme cu legea inca din anul 2003, el primind de-a lungul timpului trei sentinte (furt, violare de domiciliu, vatamare corporala), toate fiind contopite potrivit procedurii penale române, astfel ca a rezultat o pedeapsa de cinci ani de detentie. Desi barbatul si-a inceput ispasirea pedepsei abia in 2005, in anul 2008 a fost eliberat conditionat de catre Judecatoria Deva, avind un rest de pedeapsa neexecutata de 575 de zile.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version