Cauta

Vacanta de criza: Românii petrec la Saint Tropez cu sampanie la sticluta

Spre deosebire de românii care esueaza vara pe litoralul Marii Negre, unde se confrunta cu aceleasi neajunsuri de ani si ani, crema conationalilor nostri, care servesc ultravioletele pe exclusivista plaja de la Saint Tropez, a fost nevoita sa-si schimbe programul din mers.

Si asta din cauza ca deja traditionala petrecere organizata, anual, de Dan Fischer, pe data de 3 august, pentru iubita sa Connie, nu a mai avut loc. Confruntata cu acest “impas” de debut, inventivitatea româneasca si-a facut imediat simtita prezenta. Dornici sa se distreze dupa obicei, high-life-ul mioritic nu a stat nicio clipa pe ginduri si a pus la cale o mega-petrecere la VIP Room. Printre altii, la sindrofia care a tinut toata noaptea, au petrecut pe cinste: Catalin Lascut, Adrian Dura, Remus Truica, Ioan Biris, Pepe Berciu, Pafa (Bogdan Rosu). Organizata din pripa, petrecerea a avut parte si de o mica sincopa. Invitata sa cinte, Delia Matache a venit val-virtej cu trupa din dotare, dar fara negative, fiind nevoie de un nou drum de la VIP Room pina la cocheta ambarcatiune pe care Delia isi petrece vacanta, alaturi de iubitul Florin Moldoveanu, la Saint Tropez. Intirzierea nu a daunat insa veseliei generale, dovada prelungirea petrecerii pina-n zori. Cheful de viata si arta de a petrece a românilor l-au impresionat pe patronul faimosului club, care le-a multumit lui Berciu si Biris pentru seara de neuitat. De fapt, este gresit sa spunem ca petrecerea s-a incheiat la portile VIP Room, cita vreme ea a continuat si a doua zi, in aceeasi formula, pe plaja Voile Rouge. Ce-i drept, la lumina puternica a soarelui s-au vazut si urmarile crizei economice care amaraste sufletul intregii lumi. Mai exact, uriasele sticle de sampanie, desfacute in anii trecuti de aceeasi gasca de români petrecareti la malul marii, au fost inlocuite cu cele “pitice” de minibar. Marcile insa erau tot de lux, pe masura statiunii. De fapt, odata dezmeticiti din aburii petrecerii, românii nostri au remarcat ca strazile erau mai putin aglomerate, iar boutiqurile nu mai erau asaltate de cumparatori ca odinioara. Singurul produs care se mai bucura de un real succes este inghetata, la care toti turistii se imbulzesc.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version