Cauta

Cele mai bune 10 aplicatii fashion pe smartphone-ul tau

Ce inseamna aplicatie?” Asa l-a intrebat odata Christian Louboutin pe un ziarist de la Wall Street Journal inainte sa admita ca este extrem de atehnic. Bineinteles ca Louboutin nu este singurul din industria modei care nu are nicio tangenta cu tehnologia. Toti designerii care cocheteaza cu ideea de shopping pe Internet au devenit din ce in ce mai familiari si cu beneficiile smartphone-ului. Nume mari din moda s-au inarmat cu acest gadget dumnezeiesc si folosesc diferitele aplicatii pentru a-si prezenta colectiile, iar in anumite ocazii, pentru a permite utilizatorilor sa si cumpere. Dintre multele asa-zise aplicatii fashion existente, iata mai jos un top 10 al celor care merita descarcate.

*Chicfeed*

Cu aceasta aplicatie poti incarca fotografii de pe cele mai prodigioase bloguri de moda, cum ar fi The Sartorialist, Face Hunter sau Lookbook.

*Diane Von Furstenberg*

In timp ce majoritatea designerilor ramin sceptici in ceea ce priveste shopping-ul pe internetul mobil, desginerul Diane von Furstenberg declara: ”Deja facem atit de multe lucruri pe telefon incit shoppingul este un progres natural”. Prin urmare, aplicatiile DVF permit userilor sa faca shopping via “Looks We Love” sau rasfoind colectiile.

*Gap StyleMixer*

Aplicatia iti permite sa alegi si sa combini produsele Gap cu articolele deja existente in cosul tau de cumparaturi! Creaza-ti outfituri folosind poze descarcate sau foloseste aplicatia “Mixer“ pentru a cauta produse Gap. Foloseste telefonul si the Mixer va genera diferite combinatii de articole, inclusiv pantofi si accesorii.

*Glamour Ask a Stylist*

Colanti sau sorturi? Cu sosete sau fara? Daca esti intr-o dilema, stilistii de la Glamour International te ajuta prin intermediul unei aplicatii simple. Treci rapid prin biografiile lor pe glamour.com, il identifici pe cel mai apropiat viziunii tale estetice si stilului tau, iti incarci poza sau outfitul, ceri parerea si astepti. Stilistii sint foarte prompti si raspund la fiecare dilema la maxim 15 minute dupa ce le-ai adresat intrebarea cu pricina.

*iShoes*

Acesta aplicatie este gratuita, functionala si ofera o gama variata de marimi si culori pentru fiecare pereche de pantofi. Iti indica ce pantofi se afla la reduceri, cit si retailerii la care ii poti gasi.

*Lucky at Your Service*

Aplicatia ofera haine, pantofi, accesorii si produse de beauty alese riguros de catre diferiti editori. Odata ce te-ai hotarit asupra unui produs, aplicatia te va directiona direct catre un retailer online sau catre un magazin situat la mai putin de 50 de mile de locul in care te afli.

*Lustr Fashion Finder*

Daca te duci intr-un loc necunoscut, te ajuta sa gasesti oportunitatile pentru un shopping eficient. Acesta iti creeaza un itinerariu, indiferent de produsele pe care le cauti.

*ShopStyle: Mobile*

Aceasta platforma cuprinde haine si accesorii din mai mult de 100 de site-uri de shopping online (Asos, Bluefly, Neiman Marcus). Aplicatia este ideala pentru cei care nu stiu exact ce isi doresc: “o rochie alba… poate fara mineci… sub 200 dolari“ si ar vrea sa aiba o ampla privire de ansamblu. Permite navigarea pe 100 site-uri de cumparaturi si selectarea dupa brand, pret, culori.

*Style.com*

Un hub ultra-celebru in care poti rasfoi colectiile couture si prêt-à-porter, din prezent si din trecut. Aplicatia iti ofera acces la imaginile de catwalk, la putin timp dupa prezentarea colectiilor din calendarul oficial al saptaminilor modei. Te tine totodata la curent cu petrecerile internationale, iti da indicatii de stil si iti arata who’s who in moda si in lumea larga.

*Stylebook*

Aplicatia costa 4 euro si iti permite sa incarci poze cu hainele din garderoba personala, sa le aranjezi pe categorii, sa planifici ce vei purta in urmatoarea luna si sa ai o evidenta clara a ceea ce ai purtat si de cite ori.

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version