Cauta

Geoana si-o cauta cu luminarea

Asteptat de Victor Ponta cu decontul banilor la partid, Mircea Geoana s-a infoiat, pe blog, la succesorul sau. “Abordarile” lui Ponta sint “total nepotrivite si nu fac cinste celui mai mare partid din România” – a tastat agresiv Geoana.

Acuzat de Geoana, tot virtual, si de lipsa de “experienta politica si de conducere”, Victor Ponta a reusit sa-si tina primele impresii doar pentru el si sa se limiteze public la lansarea unei invitatii catre acuzator: “Sa vina luni la sedinta si sa nu mai scrie atita pe blog. Daca vine mai des la partid, are mai putine motive sa scrie pe blog”. Discordia dintre actualul si fostul sef al PSD a pornit de la bani. Mai exact de la lipsa acestora din vistieria partidului, vistierie captusita in schimb cu o datorie care trece de 2 milioane de euro. Ca orice nou jupin, Ponta a cerut sa i se faca inventarul ogradei peste care Congresul l-a pus sef. Neoficial, cele mai multe voci pun insa aplecarea actualului presedinte catre cele contabilicesti pe seama zvonurilor referitoare la deturnarea unor sume donate partidului in alte scopuri decit cele initiale – si anume electorale.

*Ponta, lovit sub centura*

Specialistul numarul unu al tarii in gafe, Geoana nu reuseste nici de aceasta data sa gestioneze bine situatia. “Este lipsit de eleganta si demnitate ca aceste lucruri, care tin de «bucataria interna» a partidului, sa fie transate in presa. Inteleg nevoia de mediatizare si preocuparea pentru acest aspect, dar nu pot accepta acuzatii puerile, fie si camuflate de scuza lipsei de experienta” – isi pledeaza cauza (deloc convingator) Mircea Geoana, in loc sa clarifice cu Ponta, Aristide Roibu si cine o mai fi responsabil pe la PSD chestiunile financiare. Mai mult, Geoana nu ezita sa arate cu degetul catre o triada periculoasa (Liviu Dragnea, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc), despre care afirma negru pe alb ca detine “toate detaliile necesare” referitoare la banii ajunsi la partid. Indirect, Mircea Geoana mai incearca o lovitura sub centura lui Ponta: “Presedintia unui partid nu inseamna doar aparitii la TV si atentia opiniei publice”. Fara a se sti exact ce a urmarit Geoana prin atacul sau internautic, sigur este ca a reusit sa reintre in “atentia” colegilor de partid. Ca de obicei insa, atunci cind nu era cazul.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version