Cauta

Nici un bal fara scandal!

*Bote catre Bursucu: “Daca te iau io la misto, tirasc pe-aici cu tine!”*

Armonia paradisiaca dintre concurenti s-a facut praf si pulbere saptamina trecuta, caci, nu-i asa, o ciorovaiala viguroasa aduce intotdeauna un surplus de audienta. “Buzduganul” a fost aruncat de Bucurenci, care a scris pe blogul sau ca publicul ar trebui sa voteze calitatea dansului si nu cazul cel mai impresionant.

*Bote – criza de isterie*

Bucurenci are dreptate. Atita doar ca nu era el cel indicat sa vorbeasca despre asta, atit timp cit, in afara de Haka, a dansat destul de slabut. Dar daca Dragos Bucurenci s-a limitat sa-si dea cu parerea (destul de ipocrit) doar pe blogul personal, Botezatu, in schimb, a facut ditamai criza de isterie in fata camerelor de filmat. Dupa ce s-a retras in cabina trintind usa, a mai strigat: “Ce, n-are voie omu’ sa fie nervos?” Cind s-a mai calmat, si-a varsat naduful direct in microfon: “Sint mari tensiuni. Pozitia lui Grigore te face sa te simti frustrat. Plus coregraful care umbla cu mistouri!” Ca sa fie si mai convingator, l-a amenintat pe Bursucu ca o sa faca misto de el de-o sa-l tirasca pe jos. Nevricalele nu i-au priit lui Botezatu si, chiar daca partenera lui, Liuba Savitchi, a dansat excelent (doar e profesionista!), designerul n-a reusit sa se ridice la nivelul ei si, dupa ce s-au aflat pe primul loc, la inceputul concursului, au ajuns acum la duel.

*Iuliana si Grigore si-au depasit limitele*

Ati vazut? Justitia divina functioneaza si de data asta. Cei mai vehementi contestatari ai perechii Iuliana Luciu si Grigore Moldovan si-au luat-o pe coaja. Bucurenci a fost eliminat, Bote a fost condamnat la duel. In schimb, Bursucu, Iuliana si Grigore au strins din dinti, s-au incordat si au oferit un frumos moment Michael Jackson, un dans osenesc alert, dar si singurul vals englezesc autentic, fapt care l-a determinat pe “ferocele” Mihai Petre sa exclame: “From zero, to hero!”. Desi nici Grigore, nici Iuliana n-au avut tangente cu dansul, pina acum (spre deosebire de alte perechi din concurs), se pare ca scandalul i-a ambitionat, astfel incit nu numai ca au cistigat duelul, in defavoarea lui Bucurenci si a Elenei (aceasta din urma a studiat baletul), dar au si reusit sa se claseze pe locul al treilea, luind note binemeritate din partea juriului.

*Andreea Spataru – marea surpriza a editiei*

Pina la “Dansez pentru tine”, Andreea Spataru parea sa se inscrie perfect in categoria blondelor clasice. Iata, insa, ca paparatelor le-a inghetat birfa pe buze, descoperind cu uimire ca Andreea are un caracter extraordinar de puternic, o vointa de supereroina si un talent de dansatoare pe care nimeni nu i le-ar fi banuit. A avut noroc si cu partenerul ei, Antonio Martins Dos Santos, dansator de capoeira, dar si cu Vica, o coregrafa care, alaturi de Bursucu, face parte din elita profesiei. Momentul Michael Jackson gindit de ea a vorbit fascinant despre spiritul geniului aflat in contradictie cu materialitatea sa paminteana. Sint total de acord cu Mihai Petre care spune ca acesta a fost cel mai bun moment din istoria emisiunii “Dansez pentru tine”. Andreea si Antonio se afla, acum, pe locul II.

*Wilmark – criza de ris*

Catalin Morosanu si-a continuat evolutia pasionala, alaturi de Magda Ciorobea, pe care o azvirle in toate directiile, ca pe un fulg, apucind-o din zbor, apoi, fara probleme. La stilul Michael Jackson, Moartea din Carpati a facut chiar si playback, iar cind a ajuns la “I’m bad! I’m bad!”, Wilmark a inceput sa rida cu crampe si n-a putut sa se opreasca din ris nici in timpul notarii, desi Banica Jr dadea semne de panica. Din ris in ris, Morosanu si Magda s-au catarat in virful podiumului.

*Diana Dumitrescu are soarta pecetluita*

Biata balaioara a lesinat, a facut zona zoster pe fond nervos, prin urmare a dansat si ea, cum a putut: batoasa, nesigura, crispata, uitind pasii. Basca, si-a rupt si strampii. Desi juriul i-a dat din nou note mai mari decit merita (din respect pentru efortul partenerului sau, Adi Stan), Diana a fost condamnata, pina la urma, la duel. E clar ca, in competitia cu Liuba si Bote, nu mai are nicio sansa, indiferent cit de indulgent va fi juriul!
Gabriela Hurezean

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version