Cauta

Nu mai investesc!

*Cristi Borcea este pregatit sa ia masuri daca Nicolae Badea nu-l accepta pe Gigi Netoiu in actionariat*

Evenimentul inceputului de an la Dinamo il reprezinta ziua de nastere a presedintelui executiv Cristi Borcea, serbata astazi, printr-o petrecere grandioasa, la Hotelul „Aurelius” din Poiana Brasov, desi ziua sa de nastere pica duminica.

Peste 50 de invitati, de la oameni de fotbal si politicieni pina la afaceristi din strainatate si vedete din showbiz. Insa, la loc de cinste, sint colegii actionari din Stefan cel Mare, Nicolae Badea, Vasile Turcu si Dragos Savulescu, plasati la aceeasi masa cu Gigi Netoiu.
„Mediatorul” Borcea incearca sa-l convinga pe Badea de necesitatea cooptarii „Comandantului” in conducerea clubului si, pentru a-si realiza scopul, este gata sa treaca chiar la amenintari. Financiare, nu de alta natura! Concret, Cristi Borcea e pregatit sa stopeze orice investitie la FC Dinamo daca Nicolae Badea nu accepta propunerea sa, mesaj pe care i l-a transmis, deja, sefului de la „Computerland” prin prieteni comuni: „Nu mai bag niciun ban la echipa daca nu aprobi revenirea lui Netoiu, sa fie clar!”. Este insa greu de crezut ca ultimatumul lui Borcea poate fi pus in aplicare, mai cu seama ca statutul de actionar il obliga pe acesta sa cotizeze la bugetul FC Dinamo, in caz contrar el riscind sa isi piarda aceasta calitate.

*Planul „Comandantului”*

In cazul, putin probabil, in care va ajunge actionar la Dinamo, Gigi Netoiu planuieste schimbarea din temelii a modului de organizare a clubului. Prima masura va fi atragerea linga echipa a inca cinci, sase afaceristi, care sa cotizeze lunar, cu o suma cuprinsa intre 50.000 si 100.000 de euro. „Dinamo are nevoie chiar si de 10 investitori”, spunea „Comandantul” in decembrie 2009, la finalul turului de campionat. La prima vedere, o masura buna, dar total impotriva intereselor lui Nicolae Badea. Actualul presedinte al Consiliului de Administratie nu priveste cu ochi buni planul lui Netoiu, dintr-un motiv simplu: isi va pierde influenta in club daca Gigi Netoiu ar ajunge actionar si ar aduce linga el citiva oameni de afaceri apropiati lui.

*Joi, s-au ocolit*

Intors miercuri in tara, din vacanta petrecuta peste Ocean, Cristi Borcea a incercat sa-i faca rost lui Gigi Netoiu de o intilnire cu Nicolae Badea, lucru evidentiat si de presa. Numai ca toate eforturile sale s-au dovedit a fi nule, Badea facind tot posibilul sa-l ocoleasca pe „Comandant”: toata ziua, si-a programat intilniri de afaceri, nelasind nicio ora libera pentru a discuta problema Dinamo. Dialogul s-a aminat pentru ziua de astazi, cind Badea si Netoiu sint asteptati la „Aurelius”, in Poiana Brasov. Asta, daca nu cumva Badea va dribla si ziua de nastere a lui Cristi Borcea…

In momentul de fata, cu doar patru actionari, polul de putere la FC Dinamo inclina inspre Nicolae Badea, in a carui tabara se afla Dragos Savulescu si surpriza Vasile Turcu. Cristi Borcea este singur si isi doreste cooptarea lui Gigi Netoiu si pentru a echilibra balanta fortelor.

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version