Cauta

Dezertarea lui Dayro (Partea a II-a)

Jucatorii echipei Steaua au efectuat, ieri, vizita medicala, la INMS. De la apel a lipsit columbianul Dayro Moreno, aflat la cea de-a doua dezertare din „cazarma” Ghencea. In schimb, si-a facut aparitia polonezul Rafal Grzelak, desi conducerea clubului il anuntase ca nu mai este nevoie de serviciile sale in returul de campionat l Primii stelisti sositi la INMS, de la ora 7.30, au fost Cristian Tanase, Mihai Onicas si Ciprian Tatarusanu. Tanase n-a zabovit prea mult, terminind aparatele in mai putin de-o ora l Stranierii Pawel Golanski, Juan Carlos Toja, Ifeanyi Emeghara si Pantelis Kapetanos au raspuns si ei „prezent”, asta dupa ce, joi, la reunire, niciunul nu gasise drumul spre Ghencea l Mijlocasul Ovidiu Petre n-a avut nevoie de vizita medicala. Acesta are toate vizele la zi, dupa ce a debutat in campionat abia in luna octombrie. Viza medicala este valabila pentru sase luni l Columbianul Toja s-a declarat incintat de România si de românce: „Mie nu mi se pare urit in România, pentru mine totul este ok. Nu e usor sa joci la Steaua, e o presiune mare si probabil ca de asta nu s-a acomodat Dayro” l Pina pe 15 ianuarie, Mihai Stoichita va conduce antrenamente in Ghencea, urmind ca a doua zi Steaua sa plece spre Antalya (perioada 16-27 ianuarie), locul primului cantonament al iernii l Desi Gigi Becali l-a anuntat ca si transferat la Steaua, se pare ca bulgarul Hristo Iovov (32 de ani) va ramine la clubul Levski Sofia. Ieri, antrenorul Georgi Ivanov a organizat o conferinta de presa pentru a pune capat speculatiilor privind plecarea atacantului la formatia din Bucuresti: „Iovov m-a intrebat daca contam pe el in viitor, ceea ce e normal sa faca, pentru ca lui ii expira contractul in vara. Am discutat deja cu el si i-am confirmat ca se afla in planurile noastre. Tot ce se scrie in presa româna e fals si nu-mi pasa. Iovov este prieten cu Mihai Stoichita si e normal sa-l viziteze acasa. Viitorul fotbalistului este asociat cu Levski, acolo unde isi va incheia si cariera”.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version