Cauta

Prospetimea cafelei

Ca orice produs alimentar, si cafeaua este de preferat sa se consume prospata. Oxigenul, caldura, lumina si umezeala sint principalii factori care duc la pierderea calitatii cafelei. Pentru a pastra prospetimea cafelei, aceasta trebuie tinuta intr-un recipient, opac, inchis ermetic si la temperatura camerei. Nu este indicat, in cazul cafelei folosite zilnic, pastrarea acesteia in frigider sau congelator, intrucit aerul cald patruns in recipient la fiecare utilizare condenseaza. Cafeaua boabe se pastreaza proaspata mai mult timp decit cea macinata, deoarece suprafata de contact cu oxigenul este mult mai mica. De aceea pentru rezultate cit mai bune cafeaua trebuie macinata inainte de utilizare.

Ultimele stiri

  • Ziua în care se semnează protocolul de constituire a coaliției de guvernare. Cum va arăta EXECUTIVUL condus de Ilie Bolojan
  • Începe Evaluarea Națională 2025. Luni, proba scrisă la limba și literatura română
  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 23 iunie 2025 – Veți avea vești minunate despre un subiect la care vă așteptați
  • Alege ce citești!
  • De ce nu prinde moda durabilă
  • Lumea pe marginea prăpastiei: SUA atacă Iranul și deschid poarta infernului!
  • Programul nuclear al Iranului, de la origini până la conflictul actual
  • Investitorii se pregătesc pentru scumpirea petrolului
  • Ultimele zile ale puterii americane?
  • Exit mobile version