AcasăOldProspetimea cafelei

Prospetimea cafelei

Ca orice produs alimentar, si cafeaua este de preferat sa se consume prospata. Oxigenul, caldura, lumina si umezeala sint principalii factori care duc la pierderea calitatii cafelei. Pentru a pastra prospetimea cafelei, aceasta trebuie tinuta intr-un recipient, opac, inchis ermetic si la temperatura camerei. Nu este indicat, in cazul cafelei folosite zilnic, pastrarea acesteia in frigider sau congelator, intrucit aerul cald patruns in recipient la fiecare utilizare condenseaza. Cafeaua boabe se pastreaza proaspata mai mult timp decit cea macinata, deoarece suprafata de contact cu oxigenul este mult mai mica. De aceea pentru rezultate cit mai bune cafeaua trebuie macinata inainte de utilizare.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
41 afisari
Zenville

Ultimele știri

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...
proger