Cauta

AU STAT O TURĂ!

Echipa de handbal feminin Oltchim Rm.Vilcea a fost invinsa, simbata, in deplasare, de campioana Rusiei, Zvezda Zvenigorod, cu scorul de 26-27 (10-12), intr-un meci contind pentru grupa preliminara C, din Liga Campionilor. Oltchim a inceput motivata disputa cu rusoaicele lui Trefilov, avind la discretie jocul in primul sfert de ora. Treptat, gazdele au revenit in joc, iar Zvezda a intrat la pauza in avantaj (12-10). Antrenorul Radu Voina a avut emotii mari in minutul 36, cind extrema stinga Iulia Puscasu s-a accidentat la glezna dreapta, in conditiile in care primele optiuni pentru acest post la echipa nationala, Elisei-Ardean si Balint au suferit rupturi de ligamente, inaintea participarii la CM din China. La capitolul accidentari s-a „inscris” Roxana Gatzel careia insa i-a fost spart nasul dupa o ciocnire pe contraatac, cu portarul advers Suslina (’49). Oltchim a reusit egalarea, cind mai erau 7 minute de joc (23-23), dar nu a putut intoarce soarta partidei pina la final, fiindu-i greu de depasit o aparare adversa masiva, dar pe alocuri si propriile greseli. Oltchim inregistreaza astfel prima infringere a sezonului in Liga Campionilor si, mai frustrant, rateaza sansa de a se califica deja in sferturile de finala. Intr-un alt duel al grupei, Gyor ETO a invins, in deplasare, formatia spaniola SD Itxako, cu scorul de 20-14. Clasamentul arata astfel: 1. Oltchim 6 puncte; 2. Zvezda 5 puncte; 3. Gyor ETO 4 puncte; 4. SD Itxako 1 punct. Oltchim mai are de jucat in ianuarie 2010 ultimele doua partide din grupa, acasa cu SD Itxako (10 ianuarie) si in deplasare cu Gyor ETO (17 ianuarie). Primele doua clasate se califica in grupele principale ale Ligii Campionilor.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version