Cauta

„N-am cerut niciodata bani de la Monica. Eu sint orgolios!”

Fiindca interlopul Damaschin nu inceteaza sa-si aroge paternitatea Monicai Columbeanu, adevaratul tata al acesteia, Emil Gabor, si-a luat inima in dinti si s-a prezentat aseara la emisiunea “Acces direct” (Antena 1) pentru a lamuri lucrurile. De fapt, nici nu era nevoie de prea multe cuvinte, pentru ca asemanarea dintre Gabor si fiica sa, Monica, este izbitoare. Omul a venit de la Bacau pentru ca nu mai suporta sa fie terfelit in fel si chip si pentru a demonta minciunile lui Damaschin. Din pacate, cu acelasi prilej, a contrazis si afirmatiile Monicai, care, nu de mult, a aparut la televizor pentru a spune ca tatal ei nu traieste in mizerie, somer si bolnav de hepatita cronica, ci o duce bine mersi, in apartamentul pe care i l-a cumparat chiar ea, la Bacau, ca o fiica iubitoare ce se afla. Adevarul este ca omul si-a cumparat singur o garsoniera, iar bani de la Moni sau Iri n-a primit niciodata, pentru ca are, si el, mindria lui.
„Am trait 25 de ani cu sotia, si ne-am despartit in buna intelegere. Nu ne-am batut, nu ne-am spart capetele. Nici in fete n-am dat. Ne-am despartit dupa ce Monica s-a maritat, iar mama-sa s-a hotarit sa plece la ea, la Bucuresti. ”
„Ţin legatura cu Ramona. M-a sunat pe 10 octombrie, mi-a transmis sanatate. Si ea si celelalte fete mi-au urat «La multi ani». Nu am facut o diferenta intre ele, chiar daca pe Monica am fost, la inceput, putin suparat”.
„Cred ca Damaschin urmareste ceva. N-are niciun Dumnezeu. Monica a fost santajata de asta. El facea fotografii in cluburi, cu fete, si le arata apoi la lumea interlopa. Probabil facea bani, oferindu-le. Monica nu mi-a zis nimic initial. Pe urma, dupa ce incepuse sa fie santajata, mi-a spus adevarul. L-am dat in vileag la Parchet, am facut plingere, iar el a fugit”.
„Monica l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu la o prezentare de moda. M-a deranjat diferenta de virsta dintre ei si faptul ca domnul Irinel a mai avut mai multe femei inainte. Nu m-am certat cu el, ci cu fata. I-am zis: «Tu te casatoresti cu unul de seama mea?». Mi-a zis ca il iubeste, in fine. Am mai avut discutii, si d’aia nici nu m-am dus la nunta. Nu l-am vizitat, nu m-a vizitat. Monica a mai venit la mine, dar eu niciodata
n-am fost la ei, la Izvorani”.
„Bani n-am primit niciodata de la Monica, dar nici nu i-am cerut. Eu sint orgolios! In fine, sint foarte bucuros ca fata mea a reusit in viata”.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version