Cauta

Vin ploile! Uite cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Meteorologii avertizeaza ca sfarsitul lunii ianuarie va fi unul ploios cu temperaturi ridicate. Vremea buna se mentine pana pe 4 februarie.

Prognoza meteo pentru perioada 29 ianuarie-10 februarie a Administratiei Nationale de Meteorologie arata ca temperaturile vor creste si vor veni ploile.

Pentru Muntenia, meteorologii spun ca temperaturile maxime se vor situa in medie la valori de 8 grade Celsius. In schimb, in a doua saptamana a intervalului, valorile o sa scada usor si se vor opri in dreptul valorilor de 2 – 4 grade.

In Moldova, vremea va fi rece in primele doua zile, dupa care se incalzeste pana pe 3 februarie. Maximele vor ajunge la 4 grade Celsius. Apoi, se vor inregistra temperaturi mai scazute. Noptile vor avea temperaturi medii de – 2 grade Celsius.Vor fi precipitatii slabe, mixte intre 30 ianuarie si 2 februarie si predominant ninsoare incepand din data de 3 februarie.

In urmatoarele doua zile vremea va fi rece si in Transilvania, dar se incalzeste in intervalul 30 ianuarie – 3 februarie. Mercurul va urca in termometre pena in dreptul valorii de 4 grade Celsius. Dupa 4 februarie, vremea se va raci si se vor inregistra in medie zero grade. In primele zile ale intervalului va ninge slab, precipitatiile vor fi mixte intre 31 ianuarie si 2 februarie, iar apoi va ninge iar.

Cei din Banat se vor putea bucura de 10 grade Celsius in perioada 30 ianuarie- 3 februarie. In a doua saptamana a intervalului, se va raci pana la 4 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi negative in primele nopti, dupa care pana in data de 4 februarie vor fi usor pozitive, sau apropiate de 0 grade. Va ninge pe 28 si 29 ianuarie, apoi vor fi predominant ploi.

In Crisana se vor inregistra maxime termice de la un grad, pana la 8 grade Celsius, in perioada 31 ianuarie – 2 februarie. Apoi, vremea se va raci usor. Sunt asteptate precipitatii pe toata perioada intervalului in aceasta zona a tarii.

Temperaturile medii din Maramures se vor afla in dreptul valorii de 4 grade Celsius. Dupa 4 februarie, vremea se va raci, astfel ca maximele termice vor cobori spre 0. Temporar vor fi precipitatii sub forma de ninsoare, exceptand intervalul 30 ianuarie – 3 februarie cand vor fi mixte.

In Dobrogea, vremea va fi rece in primele doua zile, dar se va incalzi in intervalul 30 ianuarie – 3 februarie, cand temperaturile maxime vor creste pana la valori medii de 6-8 grade Celsius. Dupa 4 februarie, vremea se va raci usor, astfel ca valorile diurne se vor situa in jur de 4 grade. In prima zi va ninge slab, iar in zilele de 30 si 31 ianuarie va ploua slab. Precipitatii slabe se asteapta in a doua saptamana, sub forma de ploaie, dar trecator si lapovita si posibil ninsoare.

Si in Oltenia vremea se va incalzi in intervalul 30 ianuarie – 3 februarie. Maximele termice se vor situa in medie la valori de 9 grade Celsius.

La munte, vremea va fi rece in cea mai mare parte a intervalului cu maxime termice in jur de – 4 grade Celsius, exceptand perioada 30 ianuarie – 3 februarie cand se vor apropia de 0 grade.
Temporar vor fi ninsori slabe, insa in intervalul 30 ianuarie – 2 februarie vor fi precipitatii si sub forma de lapovita sau trecator chiar ploaie.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version