Cauta

Vesti pentru dependenti: consumul de cafea reduce riscul aparitiei diabetului tip 2

Potrivit unui studiu recent, realizat de European Journal of Nutrition, consumul de cafea ar putea reduce riscul producerii diabetului zaharat. Potrivit cercetarilor, consumul de cafea scade cu 54% riscul dezvoltarii acestei afectiuni caracterizate prin valori crescute ale concentratiei glucozei in sange (hiperglicemie) si dezechilibrarea metabolismului. Desi a existat o serie de studii publicate in ultimii ani, care au evidentiat beneficiile potentiale ale consumului in cantitati moderate de cafea, niciodata o cercetare pe termen lung nu a confirmat eficienta cofeinei in reducerea riscului aparitiei diabetului de tip 2. De ce se intampla asta? Potrivit autorilor studiului, consumul mai mare de cafea a evidentiat niveluri serice reduse de amiloid si, implicit, inregistrarea unui potential redus pentru dezvoltarea bolii.

Ultimele stiri

  • BNS intră în stare de alertă față de măsurile Guvernului privind angajații din sectorul public: „La aproape 15 ani de la reforma toxică promovată în 2011 de Guvernul Boc…”
  • „40 de întrebări”-te duci la Rifai om, pleci meme pe TikTok
  • Aviația indiană în… alb și negru!
  • Proiect OUG: Plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază, prelungită cu trei luni/Se așteaptă decizia Guvernului
  • Persoanele vulnerabile ar putea primi un TICHET ELECTRONIC de energie, de la 1 iulie. Suma oferită LUNAR ca sprijin
  • Călin Georgescu a ajuns, vineri, la Parchetul General
  • Anunț negociere directă VALIZI PROD COM SRL
  • Incendiu cu urmări cumplite, în Vaslui: Un copil a fost găsit mort. Bunica lui a decedat la spital 
  • Carnețelul
  • Caricatura Zilei
  • Exit mobile version