Cauta

Vela a ieșit să le vorbească protestatarilor de la SNPPC. Coarnă, „un pensionar al MAI” (VIDEO)

Vela organizează alegerile prin furt de la angajații MAI

În contextul prezentării bilanțului Ministerului de Interne, în fața sediului instituției au venit mai mulți reprezentanți ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, cu revendicări de natură salarială.

În urmă cu scurtă vreme, Marcel Vela a ieșit din Minister pentru a discuta cu protestatarii.

„Ați dialogat pe Ordonanța 20? (…) Noaptea ca hoții, asta e”, a acuzat Dumitru Coarnă, liderul SNPPC. „Domnul Coarnă, nu transformați discuția sindicală în campanie electorală, vă rog frumos. Viitorul deputat PSD de la Călărași-  domnul Coarnă”, i-a replicat liberalul aflat în fruntea MAI.

Ulterior, ajungând pe treptele sediului ministerului, Marcel Vela a acuzat faptul că protestul de marți ar fi neautorizat și l-a catalogat pe liderul SNPPC drept un „pensionar al MAI”. „Tocmai ei au făcut un protest neautorizat (…) Și am dorit să discut cu ei, ca orice manager care discută cu colegii, cu subalternii pe care-i coordonează la un moment dat. Așa cum ați văzut, există o opacitate din partea acestui Sindicat (…) Sunt 16 sindicate în MAI. Acest sindicat condus de un pensionar, pentru că nu este angajatul MAI, este un pensionar al MAI convinge într-un mod mai mult sau mai putin profesionist anumiți lideri de sindicat din țară, care au venit astăzi aici să ceară un lucru deja stabilit într-o discuție oficială în cadrul Ministerului, prin (…) consilierul care se ocupă de relația cu sindicatele (…) Este o diversiune și, din păcate, au căzut în această capcană membri de sindicat onești care au venit aici să strice un moment frumos, chiar al activității lor”, a susținut ministrul interimar al Internelor.

„Da, e o manevră politică în spatele acestui protest”, a acuzat Vela.

Ultimele stiri

  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Exit mobile version