Cauta

Ungureanu, discurs fara sonor la PDL

PDL si-a lansat candidatii cu muzica populara, cu Sala Polivalenta plina, cu Razvan Ungureanu oaspete de onoare si Traian Radu Ungureanu DJ.

In cele doar 10 zile de opozitie, PDL si-a pierdut alaiul de aplaudaci si profitori specific oricarui partid aflat la putere. Rezultatul: parcarea din fata Salii Polivalente, rezervata ”cremei”, a ramas cu locuri goale pana la sfarsitul spectacolului (au avut grija politistii). Rand pe rand, pedelistii prezenti la lansare au jurat credinta partidului si si-au exprimat increderea in viitor. Elena Udrea: ”Sala asta arata astazi ca partidul are intr-adevar 9 vieti. In sapte luni, romanii vor regreta guvernarea Boc”, Traian Ungureanu: ”Or fi ei Antonescu si Ponta doua crize, dar sunt mai mici. Adica am batut criza locala si nu-i batem in alegeri pe cei de la USL? Am avut in fata dihanii mult mai mari decat Ponta si Antonescu”, Vasile Blaga: ”Unii oameni ne canta prohodul. Dar ei nu ne stiu”, Stefan Gheorghe Pinalti: ”Da, PDL a picat, dar a picat ca o mata in picioare”.

PDL nu se repede, doar il scoate la un suc pe Ungureanu

Revenind la fostul premier, Razvan Ungureanu, trebuie spus ca acesta a fost primit cu aplauze si urale, dar nu a dat dovada de talentul si vocea necesare cuceririi si inflacararii unui auditoriu de mii de oameni. Textul caldut, fara intorsaturi de fraza inspirate sau ironii bine plasate la adresa dusmanului, a fost aplaudat cand si cand pentru ca asa era regia, iar apelul final, ”Fiti ungurenii mei!”, mai curand i-a bagat in ceata pe pedelisti. Iar dovada ca o inrolare pe neve in spatele lui Razvan Ungureanu nu intra in planurile democratilor a venit imediat de la Radu Berceanu, care a tinut sa sublinieze ca relatia dintre PDL si Ungureanu de abia se infiripa si nimeni nu poate spune acum daca se va ajunge sau nu la un mariaj: ”I-am spus si lui (lui Ungureanu – n.r.), daca o sa te intalnesti cu un baiat la o cola si vine cineva si te intreaba <<crezi ca o sa te mariti cu el>>, raspunsul va fi <<Nu stiu. Urmeaza sa vedem si din partea lui si din partea mea, suntem la inceput>>. Poate va fi o casnicie lunga si frumoasa si cu multi copii, poate ca va fi o nepotrivire de caracter, asa ca nu stim”.

Ultimele stiri

  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Exit mobile version