Cauta

Ultima solutie, inca o Revolutie!

Intr-o societate marcata de pornirile revolutionare ale jurnalistilor, trecerea ofiterilor MAI in randurile partizanilor e fix ce lipsea Romaniei. Si, totusi, avem parte si de asa ceva. Semnalul nemultumirii politistilor vine din Moldova, iar contrar primelor impresii oamenii legii nu sunt mahniti din motive financiare, ci pur si simplu nu mai suporta halul in care a ajuns tara.

Hitul anului 2019 in Politia Romana

Da, e adevarat, politistilor li s-a aplecat de atata coruptie in Romania, vor o alta clasa politica! A, nu v-am spus ca, pentru ei, corupt e politicianul, nu si colegul care pune botul la doua sutici primite de la interlopul pe care-l protejeaza cu ravna si constiinciozitate?!

Amuzanta, dar si cat se poate de grava, in acelasi timp, initiativa „gaborilor” nemteni de a se juca pe Facebook de-a revolutia. Ca, practic, prin textul postat, ei fix asta indeamna populatia sa faca. O noua revolutie!

Sub un prim mesaj aparent inofensiv, „nu-i asa de greu sa-si formeze poporul roman o alta clasa politica. Trebuie doar sa vrea!”, luptatorii cu trese pe umeri trec in revista problemele cu care se confrunta Romania cu aceeasi minutiozitate cu care completeaza procesele verbale de amenzi date precupetelor ce saracesc bugetul tarii. „(…) Cum au evoluat gruparile interlope de-alungul anilor si cum s-a ajuns in situatia de acum cand indivizi periculosi sunt scosi, legal, din inchisori? Dupa «Revolutie» s-a dat liber la plecat din tara, multi infractori s-au intors cu bani si au cumparat politicieni, politisti, procurori, judecatori, saraci la vremea aia, care s-au bucurat ca-si pot rotunji substantial veniturile. Multa vreme s-a mers asa, cu spagi si trafic de influenta, cu ilegalitati in ambele tabere. La un moment dat, fenomenul a fost scapat de sub control, interlopii au prins puteri, au inceput sa se zburleasca la spagari si sa-i santajeze, cancerul s-a extins in intreaga societate. Grupurile s-au unit in grupari la nivel national, au prins de bot maharii de la putere, prea prosti, orgoliosi si flamanzi ca sa reziste si sa refuze favorurile oferite”. Politistii din Neamt i-au pus pe lista neagra si pe jurnalisti, ca nici astia nu se deosebesc de politicienii corupti, zic ei: „Nu trebuie sa uitam de partea din presa care a sustinut si promovat aceste aspecte, ba chiar plangea, alaturi de politicieni, politisti etc la capataiul vreunui interlop mort la datorie. Flagelul e la nivel national si pentru ca poporul a dormit si doarme in nadragi! Daca vrem sa salvam Romania, inca se mai poate, trebuie pornita o rascoala, nu cu pari si furci, cu voturi si spirit civic, cu priviri ridicate din pamant, cu proteste si vorbe rostite liber”.

Ca o dovada a curajului si spiritului revolutionar, politistii din judetul Neamt arata, printre randuri, ca isi insusesc imboldul din finalul postarii: „vorbe rostite liber”. Ei au vorbit deja, oferindu-le romanilor solutia salvatoaere: „Trebuie pornita o rascoala!”.

Nu-mi plac conexiunile fortate, dar doamna ministru Carmen Dan o fi la curent cu pregatirile ce par a se pun la cale in MAI?

Ultimele stiri

  • Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut cu peste 1 milion de euro
  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Exit mobile version