Cauta

Tudor Balta de la CSA, acuzat de legaturi cu interlopii din clanul Saceanu

Fostul deputat Tudor Balta, in prezent vicepresedinte al CSA, a pierdut fotoliul de primar al Constantei din cauza unor acuzatii extrem de grave: legaturi cu interlopii din clanul Saceanu.

Prin functiile detinute, Tudor Balta a cotrolat Portul Constanta si statiunea Mamaia

Sef la Portul Constanta, director la ONT Litoral si la IHR Mamaia si deputat – aceasta este, pe scurt, cariera lui Tudor Balta, vicepresedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor care, din salariu, si-a tras un hotel pe malul marii si incaseaza bani de la o companie de asigurari, sub privirile ingaduitoare ale Agentiei Nationale de Integritate. „National” a descoperit „scheletul din dulapul” lui Balta, care in anul 2000 a candidat la functia de primar al Constantei. Considerat drept unul dintre cei mai influenti functionari, mai ales datorita faptului ca a avut pe mana portul constantean si statiunea Mamaia, Balta a vrut sa ajunga primar, candidand in urma cu 12 ani impotriva actulalului edil, Radu Mazare.

Protocoale cu Saceanu

Balta a candidat din partea fostului PDSR, pierzand in fata lui Radu Mazare dupa ce, potrivit presei locale, a fost acuzat ca incheiase protocoale de sustinere cu tiganii din cartierul Piata Chiliei, zona controlata de celebrul interlop Ismail Iasar, alias Saceanu. Balta de la CSA nu a fost anchetat pentru aceste fapte, insa constantenii l-au alungat din oras, cu stampila. Balta si-a gasit un loc caldut in Parlament, fiind deputat in perioada 2000-2004, iar inainte de finalul mandatului a reusit sa puna mana, prin firma nedeclarata a sotiei sale, pe hotelul Coral din statiunea Mamaia.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version