Cauta

Tsunami-ul asupra Justitiei vine din America!

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, procurorii DNA pregatesc o campanie spectaculoasa de arestari a unor inalti magistrati, in frunte cu „judecatorul de un milion de euro”.

Ambasadorul american Mark Gitenstein vrea sa cada capete de judecatori

Lucrurile par insa sa se precipite, surse din cadrul structurilor anticoruptie sustinand ca primele retineri vor avea loc in cel mai scurt timp. Mai ales ca tsunami-ul a fost declansat de nimeni altul decat ambasadorul american Mark Gitenstein, care a cerut in numele administratiei SUA, starpirea urgenta a coruptiei din Justitia romana.

Procurorii si politistii sunt OK!

Tot Laura Codruta Kovesi si Daniel Morar vor conduce si noua campanie

In urma unei indelungate anchete sub acoperire, oamenii lui Daniel Morar sunt aproape gata pentru „arestarea anului”, care se doreste o lovitura de imagine care sa demonstreze ca autoritatile de la Bucuresti chiar lupta cu coruptia din Justitie. Numai ca retinerea „judecatorului de un milion de euro” nu mai este considerata suficienta, asa ca se va trece la retineri pe banda rulanta a numerosi judecatori din toata tara si de la toate nivelurile.

Daniel Morar

Semnalul declansarii acestei operatiuni fara precedent a fost dat chiar de catre ambasadorul Mark Gitenstein, cel care, la un seminar organizat de Departamentul de Stat American pentru Justitie, a declarat public ca „putem sa avem cei mai buni procurori si cei mai buni politisti, dar fara o Justitie care sa poata rezolva aceste cazuri de coruptie corect si rapid nu se intampla nimic!”. Presiunile americane facute pe toate canalele par sa fi dat roade, ministrul Justitiei si premierul Romaniei dandu-si si ei imediat OK-ul pentru cutremurul care va urma.

Parlamentarii, folositi drept acoperire

06.03.2012 – „National” a dezvaluit arestarile spectaculoase ce vor urma printre judecatori

Din informatiile intrate in posesia noastra, Catalin Predoiu a dat asigurari ca nu le va pune piedici procurorilor lui Daniel Morar si ai Laurei Codruta Kovesi, cei care vor conduce si aceasta campanie de epurare. Iar premierul Razvan Ungureanu avea deja temele gata facute, el cerand imediat Coalitiei – stranie coincidenta! – sa redacteze o declaratie politica de sustinere a noii Strategii Nationale Anticoruptie 2012-2015. Unde, sub sloganul popular al simplificarii procedurii de ridicare a imunitatii parlamentare, sursele noastre sustin ca se ascunde in fapt o aservire totala a politistilor si judecatorilor fata de procurori, care vor primi noi puteri sporite.

Ultimele stiri

  • VIDEO. A sunat la numărul unic de urgență, pentru a-i spune cineva „La multi ani”!/Ce a urmat e cu totul emoționant
  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Exit mobile version