Cauta

Trei parlamentari PSD si-au anuntat demisia in aceeasi zi

Dupa recentele excluderi votate in Comitetul Executiv National al PSD, despre formatiunea condusa de catre Liviu Dragnea s-a aflat ca a mai pierdut trei reprezentanti.

Emanuel-Gabriel Botnariu

UPDATE: „Subsemnatii, Emanuel-Gabriel Botnariu, senator de Ilfov Corina-Alexandra Bogaciu, deputat de Ilfov Constantin-Catalin Zamfira, deputat de Ilfov, am luat decizia de a demisiona din Partidul Social Democrat, precum si din grupurile parlamentare ale acestuia, urmand sa ne desfasuram, in continuare, activitatea in grupurile senatorilor si deputatilor neafiliati. Am recurs la acest gest ultimativ in semn de protest fata de modul autocrat in care este condus in ultima vreme partidul, toti cei care nu sunt de acord cu deciziile luate de actualul presedinte fiind linsati mediatic si exclusi. In aceasta logica se inscrie atitudinea vindicativa a presedintelui Dragnea, care a lansat prin interpusi informatia ca doamna Gabriela Firea, lider ales in unanimitate al organizatiei Ilfov a PSD, urmeaza sa fie inlocuita de la conducerea filialelor Bucuresti si Ilfov, dupa care chiar exclusa din partid, pentru simplul fapt ca a cutezat sa traga un semnal de alarma cu privire la faptul ca partidul se indeparteaza din ce in ce mai mult de agenda reala a cetateanului. Mai mult, presedintele Dragnea a declansat o ampla campanie de intimidare a primarilor de sector si a consilierilor generali, avand ca scop izolarea politica a Gabrielei Firea si punerea acesteia in situatia de nu-si mai putea exercita eficient mandatul incredintat de bucuresteni”, au precizat cei trei parlamentari, potrivit antena3.ro.

Mai precis trei alesi ai neamului – un senator, pe Emanuel-Gabriel Botnariu, si doi deputati – Corina-Alexandra Bogaciu si Constantin-Catalin Zamfira, toti fiind parlamentari de Ilfov. Parlamentarii amintiti si-au anuntat decizia de a demisiona din PSD si de a parasi grupurile parlamentare ale formatiunii, urmand sa activeze in Parlament ca neafiliati.

sursa foto: Facebook

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version