AcasăNewsTragedia de la Cernavoda: Copilul dat disparut a apucat sa-si sune mama...

Tragedia de la Cernavoda: Copilul dat disparut a apucat sa-si sune mama inainte sa piara inecat!

Mama baietelului in varsta de noua ani, care fusese initial dat disparut in apa Dunarii, dar al carui trup fara viata a fost gasit luni, traieste o adevarata drama. Femeia, care si-a pierdut copilul cel mic, in urma tragediei, spune ca a apucat sa vorbeasca, la telefon, cu micutul ei, inainte ca masina in care se aflau baietelul, dar si alte cinci persoane, sa se scufunde. Bilantul nenorocirii care a socat o tara intreaga a ajuns, astfel, la sase morti.

Nimeni nu isi poate imagina ce poate simti femeia care si-a auzit copilul strigand-o si cerandu-i ajutorul, inainte sa ajunga in Dunare. Mama baietelului a povestit, pentru Romania TV, ca micutul a apucat sa o sune inainte ca autoturismul in care se afla impreuna cu alti doi copii, doi tineri de 19 si 24 de ani, dar si cu soferul in varsta de 44 de ani, sa ajunga in adancuri.

Femeia spune ca baietelul a cerut sa vorbeasca si cu fratele lui, inainte ca apelul sa se intrerupa brusc, semn ca, cel mai probabil, autoturismul cu cele sase suflete la bord ajunsese deja in apa.  Toate cele sase persoane aflate in autovehiculul implicat in cumplitul accident erau rude.

Trupurile neinsufletite a cinci dintre victime au fost gasite inca de duminica seara, cand s-a produs tragedia. Micutul care a apucat sa o telefoneze pe cea care i-a dat viata, chiar inainte de a pieri in conditii teribile, fusese dat disparut. A fost gasit in aceasta dimineata, dupa ce mai multi scafandri au facut eforturi sa il aduca la suprafata.

Politistii constanteni au deschis o ancheta, urmand sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul dramatic. Pana la aceasta ora au fost emise mai multe ipoteze – aceea ca soferul nu ar fi avut permis, dar si ca s-ar fi urcat la volan dupa ce consumase alcool. Ramane, insa, ca anchetatorii sa faca publice concluziile investigatiilor lor.

Citeste si: Tragedie la Cernavoda: Cinci persoane au murit inecate! Un copil este dat disparut!

Sursa foto: cugetliber.ro

568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger