AcasăNewsTragedie la Cernavoda: Cinci persoane au murit inecate! Un copil este dat...

Tragedie la Cernavoda: Cinci persoane au murit inecate! Un copil este dat disparut!

Parintii, bunicul si doi copii au murit, duminica noapte, in urma unui cumplit accident, in timp ce un al treilea copil este dat disparut, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un canal, in zona localitatii Cernavoda.

Cinci persoane, intre care doi copii, doi barbati si o femeie, si-au pierdut viata, duminica seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a cazut de pe un pod, in zona localitatii Cernavoda, intr-un canal de aductiune adanc de sapte metri. Accidentul a avut loc in zona unei statii de pompare a apei.

Reprezentantii Politiei Rutiere Constanta au precizat ca autoturismul de teren in care se aflau sase persoane, doi barbati, o femeie si trei copii cu varsta de pana in zece ani, circula pe DN 22C, dinspre Cernavoda catre localitatea Stefan cel Mare.

Dupa primele cercetari, anchetatorii sunt de parere ca soferul, in varsta de 44 de ani, circula cu viteza mare si unul dintre cauciucurile din fata s-a spart, moment in care barbatul aflat la volan a incercat sa franeze, dar a lovit in plin o bordură de beton si un parapet. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat in lac, noteaza realitatea.net.

La fata locului au sosit mai multe echipaje ale pompierilor militari, Politie, Garda de Coasta si SMURD. Masina a ajuns pe fundul lacului adanc de sapte metri, asa ca niciuna dintre cele sase persoane aflate in ea nu a supravietuit.

Trupurile neinsufletite ale celor cinci victime gasite au fost transportate la morga Cimitirului Central din Constanta, pentru necropsie. Abia dupa patru ore s-a reusit scoaterea autoturismului din apa. Trupul celui de-al treilea copil nu a fost gasit inca.

Foto: stirleprotv.ro

author avatar
Alina Costache
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger