AcasăNewsTiti Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

Titi Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

Dezastrul de la Crevedia, acolo unde au avut loc mai multe explozii din cauza unei staţii GPL dezafectate, care încă mai avea un gen de activitate ilegală, a fost surprins de camerele de supraveghere de la poligonul lui Titi Aur.

În imagini se vede ciuperca uneia dintre explozii, asemănătoare cu cea a unei bombe atomice.

Explozia, văzută de la o distanţă considerabilă

Momentul a fost surprins de la o distanță considerabilă, însă cu toate acestea, imaginile sunt înfiorătoare. În urma acestei tragedii au rezultat 58 de victime, dintre care două persoane decedate.

Doi oameni au murit și 58 au fost grav răniți în urma mai multor explozii care au avut loc, sâmbătă seara, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

39 de pompieri se numără printre victimele rănite. 10 oameni sunt în stare gravă. Trei mii de locuitori au fost evacuați de pe o rază de 800 de metri.

11 pacienți cu arsuri grave în urma exploziilor de la Crevedia au ajuns la spitale din străinătate. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că în total 12 răniți vor fi transferați.

669 afisari

8 COMENTARII

    • Titi sloboz asta… ar vrea ca toti romanii sa faca cursuri de conducere preventiva la el sa faca el bani pe spatele nostru. Masmedia prea il baga in seama pe acest nimeni…titi sloboz in sus titi sloboz in jos… jet bai titi opprtunistu…

  1. Camerele de supraveghere…in lagárul comunist!
    Vai de noi!
    Porcii,au umplut si cátunele izolate pe varful muntelui de camere!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri