AcasăNewsExplozii șocante, sâmbătă seară, la Crevedia: un mort și cel puțin 33...

Explozii șocante, sâmbătă seară, la Crevedia: un mort și cel puțin 33 răniți grav!

incendiuIncendiu uriaș: trenul a sărit de pe șine, zeci de persoane evacuate - VIDEO

Mai multe explozii violente, urmate de un incendiu puternic, au avut loc, sâmbătă seara, la o stație GPL din Crevedia, pe DN1 A. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Trei mii de locuitori au fost evacuați de pe o rază de 700 de metri. Autoritățile din Dâmbovița au activat Planul Roșu de Intervenție.

Răniții, duși la spitalele din București

Conducerea Ministerului Sănătății este în legătură permanentă cu toți managerii de spitale din București. 12 spitale din Capitală sunt deja pregătite să primească pacienți.

Brigada Rutieră a restricționat virajul de pe Ștefan cel Mare spre Calea Floreasca, ca să faciliteze accesul cadrelor medicale care vin de acasă.

S-a deplasat și Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat pentru Digi24.ro că va coordona celula de criză, constituită la MAI, și va merge la Floreasca, unde au fost transportați 23 de răniți.

„Important este să avem comanda unică la MAI, o să coordonez celula de criză. Voi merge și la Floreasca, unde sunt 23 dintre răniți”, a spus Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
993 afisari

58 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce acele cisterne nu au fost tractate din foc….de ce pompierii nu au fost dotati cu echipamente pentru temperaturi ridicate, de ce nu au asigurat perimetrul si s-au bagat in miezul problemei.Doamne fereste de un crater.
    De ce nu sunt suficiente paturi pentru arsi ?
    Bag banii in orice, mai putin in apararea…..civila !

  2. Nici nu e nevoie sa ne atace rusii, ce razboi ne trebuie noua? Ca ne dau interlopii psd foc!

    • Dezorganizare.Ambulante si masini de pompieri se calcau in picioare.Daca voiai o salvare trebuia sa o cauti dupa masinile pompierilor.
      Nici nu aveau unde sa intoarca acele masini.
      O groaza de.masini de.pompieri si ei aveau in functiune doar o tasnitoare.
      Masinile de politie nu au facut cordon.probabil erau prea putine.
      Nu faceau fata curiosilor.
      Daca ii bruscau urlau cetatenii ca sunt agresati.Daca le a zis frumos, nu i-a bagat in seama, inclusiv ziaristi.
      Acolo s- a vazut lipsa unei coordonari unitare.La americani se preia din mers coordonarea.Salvatorii asculta doar de o voce.

    • De unde stii ca n-a fost un atac? Ai vazut tu vreo filmare? Camerele de supraveghere dc existau, au disparut in explozie. Cu incendiul ala de langa fabrica de armament ce se mai aude?

  3. Bai arahatule, sa vezi ce schimb de cravate o sa iti faca romanasii in septembrie, o sa intrii cu adevarat in istorie, de data asta !! Ce vreti si voi, din Crevedia scapa intreg numai care poate !! Sieg Heil, Sieg Heil, Arahat Macht Frei 🙂

  4. Acesasta maculatura publica numai ce vrea partidul si tot ceea ce scriu multi pornografi ultra vulgari si analfabeti. Nu-i place adevarul ptr ca nu da bine la Monica din poza si partid.Adevarul scris de cititori nu trece la acest ziar, trece vulgaritatea obscenul. Cand publica astfel de mizerii si marlanii de la toti golanii realizezi calitatea si nivelul de cultura,civilizatie al celor care conduc acest ziar.

  5. O sa iasă ciocoiul parvenit Werner să mai facă o baie de mulțime ,în deja celebra lui pufoaica roșie iar #trotinetari o sa spumege iarăși ,că vor o țară ca afară, asta dacă îi lasă ONG-urile

  6. Nu mai avea soferi acele cisterne care erau parcate cica pline sau erau deja legate pt descarcare?!

    • Furtul gazului rămas de peste zi în cisterne. Ptr ca nu puteau întra la încărcat în rampa cu el.
      Șoferi gpl hoți și nepregatiti

      • Si daca procesele verbale de contraventie ale Flagas sunt anulate de judecatori?
        De.ex. dosarul nr. 13139/197/2022

  7. Ai mei s-au despartit cand eram destul de mic. Tata aducea femei acasa cu care se culca si cred ca avea un soi de depresie caci pana la 16 ani ai mei, nu consumase alcool, dar dupa despartire se imbata foarte rau. Intr-o seara pe la 22:00 a venit cel mai beat de pana atunci. Abia se tinea pe picoare. A vrut sa faca dus si m-a pus sa-l ajut. Se dezbraca, eu il sustineam, l-am ajutat la pantaloni si chiloti (e super senzatie sa dai jos chilotii de pe tatal tau). Nu avea puula sculata dar capul era belit, avea putin par si in rest foarte putin pe corp. Se pune in cada, da drumul la dus, pune sapun pe burete si de la apa calda adoarme. Vazand asta, am zis ca e cazul sa profit putin, am luat buretele si am inceput sa il spal. Ii puneam usor degetul pe carici cand il spalam, el nu dadea semne ca se trezeste, asa ca am inceput sa il spal cu mana fara burete.
    M-am plimbat cu mana pe carici, gaura, cooaie. Nu i se sculase dar eu eram foarte excitat. L-am clatit usor, el sforaia incet. M-am aplecar si l-am supt usor, lins la boase, gaura cat imi permitea pozitia etc. Nu s-a trezit, am facut asta cam 10 minute, mi-am scos apoi puta si m-am frecat pana am terminat iar in acest timp i-am tinut puula in gura.
    L-am mutat in pat, timp in care s-a trezit putin. L-am mutat dezbracat si l-am culcat pe o parte.

  8. Azi dimineata m-am accidentat in vestiarul de la Kaufland si acum, sperma mea este rosie, am vrut sa o las pe sare ca sa o afum si s-a băloșit. Credeti ca este o idee buna sa o fierb cu usturoi in zeama de varza? sa nu o mai afum? Si se poate considera accident de munca?

  9. Cand patologicii, obsedati sexual, nu au niciun fel de empatie pentru victime.

  10. Care boulean a trimis acolo 173 de ambulante, 97,5 masini de pompieri, 426 de pompieri, 158,3 politisti si 79 de jandarmi????? Era cumva balul pompierilor, ca asa parea. Trei pompieri veneau, paispe mergeau incolo, sapte de la SMURD erau pe margine, trei jandarmi fugeau la stanga, sapte politisti la dreapta, un HAOS TOTAL!!!! Mai erau si boulenii de civili cu copii de mana!!!!!!!!!!!!!! Si toate astea in timp ce flacara deschisa incingea doua autocisterne pline care puteau fi tractate de acolo la distanta sigura! La ce bun o divizie de masini de pompieri cand erau de ajuns doar doua masini eficiente cu apa si spuma sau eventual adusa una din aia speciala de la aeroport ca si asa era aproape. Pompierii au fost acolo pe post de clowni si pitici de circ, ambulantele mai mult au incurcat traficul iar militia a fost total depasita. Vai de capul nostru intr-un caz de bombardament ca suntem mancati ca natie cu asemenea prostani la interventie.

    • Da, toate cele 47 de victime ale celei de-a doua explozii au fost din rindul celor care interveneau la incendiu. Pompierii au fost sacrificati cu buna stiinta, carne de tun pentru criminalul Arafat si incompetentii de la conducere.

  11. Incompentetilor! La a doua explozie au fost 47 de victime, toate din rindul fortelor de interventie. Ati intrat ca prostii acolo cu apa in loc de spuma si nu ati fost in stare sa tractati tirurile cisterna care v-au explodat in fata! Daca stateati pe curul vostru nu erau atit de multe victime, incompetentilor!

    • @Pompieri incompetenti 2023-08-27 15:57 15:57:28
      „Incompentetilor! La a doua explozie au fost 47 de victime, toate din rindul fortelor de interventie.”
      NU AU COORDONAT/COMANDAT POMPIERII INTERVENTIA-DIN SISTEM
      ASA CUM LA COSTESTI JANDARMII AU FOST CONDUSI DE MILITIENI

  12. Astia erau aia de luau oamenii cu forta in izoleta si ii duceau la spitale unde erau legati de pat sedati intubati fortat cu oxigen pana le explodau plamanii sau lua foc instalatia electrica de ardeau amaratii de vii? Eh uite ca se Dumnezeu vede si intoarce roata de vreo saptamana. Cum ti-asterni asa ai sa dormi, zicala asta-i buna!

  13. Incompentetilor! La a doua explozie au fost 47 de victime, toate din rindul fortelor de interventie. Ati intrat ca prostii acolo cu apa in loc de spuma si nu ati fost in stare sa tractati tirurile cisterna care v-au explodat in fata! Daca stateati pe curul vostru nu erau atit de multe victime, incompetentilor!

  14. Este important de stiut :

    Transfuzia de sange cu toxina SPIKE este CRIMA CU PREMEDITARE !

    Oricine poate avea nevoie de sange, chiar si CRIMINALII care ajuta la aplicarea GENOCIDULUI.

    Cine sapa groapa altuia va avea parte de sange infestat!

    1. Aceste explozii sunt provocate;
    2. Daca se va tranfuza sange de la vaccinanati sau de la infestati cu toxina SPIKE preluata de la vaccinati, cei care primesc sange si sunt nevaccinati si neinfestati vor muri in cateva zile;
    3. Centrele de recoltare au ordin sa nu faca analize pentru a vedea daca sangele contine sau nu toxina SPIKE, tocmai pentru a-i ibmolnavi mortal pe cei care primesc sangele donat.

  15. Primarule,aveai gradinita langa bomba asta care nu avea autotizatie si puteau muri toyi copiii de acoli ,si ala din caracal tot primar nu mai minti ba ca nu conteaza ca e fiul tau ca putea ce vroia!!

  16. O ROMANIE A IGNORANTEI ,A PROSTIEI GENERALIZATE ,A INCOMPETENTEI , A MAFIEI , A HAOSULUI ,A DEZORDINII GERERATOARE DE MORTI ,DEZASTRE,PAGUBE, ANALIZATE ,ANCHETATE DE NISTE POPANDAI INCULTI ,INCOMPETENTI SI CARE LA ORDIN PUN BATISTA PE TAMBAL.
    CE CREDETI VOI ASTIA MULTI SI PROSTI CARE BELITI OCHII LA TEMBELIZOR ?,CA SE VA FACE ORDINE !,CA SE VOR GASI ADEVARATII VINOVATI SI CA VOR PLATI VRODATA ?,
    CA SE VOR DESTEPTA PESTE NOAPTE POLITISTII,JANDARMII SI POMPIERII ?,VEZI MORTII DE LA EXPLOZIA DE LA MIHAILESTI !!!,VREAU SA-L VAD IN ANCHETA PE IDIOTUL CARE A COMANDAT SI CONDUS INTERVENTIA DE LA CREVEDIA !!. INCOMPETENTA UNORA CARE AZI SUNT PE DIVERSE NIVELE DE CONDUCERE ADMINISTRATIVA ESTE DE NATURA CRIMINALA !!ASTA NU SE VEDE !,PROMOVAREA PROSTULUI ,IDIOTULUI ,INCOMPETENTULUI PESTE NIVELUL LUI DE PERCEPTIE ESTE CRIMA CU PREMEDITARE !.
    ACESTE PROMOVARI POLITICE A PROSTULUI ,A INCOMPETENTULUI ,A IDIOTULUI CU PATALAMA SUNT TOT MAI VIZIBILE ZI DE ZI CEAS DE CEAS IN TOATE DOMENIILE STAT SI PRIVAT,PRODUCTIE SI SERVICII,ADMINISTRATIE LOCALA SI CENTRALA ,JUSTITIE SI ARMATA ,MINISTERE SI PARLAMENT PESTE TOT PROSTIA IESE IN EVIDENTA ,IAR PAGUBELE MATERIALE ,UMANE SUNT TOT MAI VIZIBILE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger