Cauta

Sotii Obama produc pentru Netflix

Fostul presedinte american si sotia sa au semnat un acord cu platforma de streaming video pentru a produce filme, seriale si documentare.

Dupa ce au primit 60 de milioane de dolari sa si scrie memoriile Barack si Michelle se lanseaza si pe o platforma cu 118 milioane de abonati

Netflix nu a oferit detalii cu privire la proiectele fostului cuplu prezidential dar a indicat ca ar putea fi vorba de seriale TV, documentare, programe de tip reality-show si lungmetraje de fictiune. Sotii Obama vor produce aceste continuturi via compana  Higher Ground Productions, pe care au infiintat-o in acest scop. “Speram sa cultivam si sa ajutam sa se afirme vocile unor talente, sursele de creativitate si de inspiratie care promoveaza o mai ampla empatie si o mai buna intelegere intre popoare”, a declarat Barack Obama. “Barack si eu avem in continuare incredere in puterea povestilor de a ne inspira, de a ne face sa gandim diferit despre lumea care ne inconjoara si de a ne ajuta sa ne deschidem in fata celorlalti sufletele si inimile”, a adagat Michelle. Potrivit unor apropiati ai lui Barack Obama, fostul presedinte nu intentioneaza sa se foloseasca de platforma Netflix ca instrument politic, in special pentru a-l critica pe Donald Trump. Contractul incheiat cu sotii Obama reprezinta o excelenta campanie de imagine pentru Netflix, care incearca sa se pozitioneze pe piata ca o destinatie naturala pentru creatorii de continuturi si care nu ezita, in acest scop, sa cheltuiasca sume colosale. Valoarea contractului nu a fost dezvaluita dar el a fost comparat de presa americana cu doua operatiuni majore realizate de Netflix: atragerea producatorilor de succes Ryan Murphy (contract 300 de milioane de dolari pe cinci ani) si Shonda Rhimes (contract 100 milioane de dolari pe patru ani)

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version