Cauta

Soros il inlocuieste pe Dragnea in Atentatul 2

Schimbari importante pe piata cinematografica. Producatorii thrillerului Atentatul schimba actorul principal, insa, deocamdata, nu se stie daca Liviu Dragnea a fost eliminat din scenariu la cererea publicului sau a criticilor, oricum nu are importanta, mare pierdere! Superstar in noua mega-productie va fi nimeni altul decat indragitul papusar George Soros, un talent innascut pentru care cea de-a saptea arta nu mai are niciun secret.

Anuntul mult asteptat l-a facut chiar George Soros, care s-a grabit sa prefateze Atentatul 2 cu oaresce elemente din culise. Astfel, scenariul presupune dejucarea unui plan de asasinare a personajului central, in care un rol esential il joaca si „majordomul” miliardarului. Spre deosebire de episodul „Asasinii lui Dragnea la Hilton”, actiunea se petrece acum la resedinta lui Soros, care, insa, nu se afla acasa in acele momente. New York Times scrie in cronica filmului ca  un dispozitiv exploziv a fost gasit intr-o cutie postala de pe strada unde-si are locuinta controversatul om de afaceri. Este momentul in care intra in scena un curajos servitor, ce deschide misteriosul pachet, descopera ca-i o bomba si fuge cu dispozitivul in padure, unde-l ascunde dupa al 13-lea copac, la prima alee pe stanga. Dramatism si emotii, politistii ii cheama pe colegii genisti, bomba e dezamorsata fix in ultima secunda, iar viata lui Soros, dar ce spunem noi doar a lui George Soros, vietile a milioane de oameni sunt salvate fix in ultima secunda, cand firul rosu este pur si simplu smuls si planeta continua sa respire fara sa cunoasca vreodata pericolul sub care a trait. Eforturi uriase pentru regia filmului Atentatul 2 – s-a folosit intreaga industrie mass-media disponibila, care a avut sarcina de a reda intr-o lumina cat mai spectaculoasa povestea lui Soros, pe retelele de socializare s-au nascut tot felul de scenarii crosetate in mintile unor postaci platiti cu mese la McDonald’s si KFC.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version