Cauta

Sora copilotului ranit in accidentul din Apuseni: „Sunt sigura ca se va reface”

La o saptamana de la teribilul accident aviatic petrecut in Muntii Apuseni si in care si-au pierdut viata doua persoane, alte cinci fiind ranite, intreaga Romanie inca sta cu sufletul la gura pentru a vedea ce se intampla cu victimele.

Simona Petrescu, sora copilotului Razvan Petrescu, cel care a fost ranit grav in accidentul aviatic petrecut in Muntii Apuseni, a recunoscut ca a trecut printr-o adevarata drama in ultimele zile. Simona era la munca in momentul in care a aflat despre accidentul in care a fost implicat fratele ei. Tanara a luat rapid legatura cu parintii ei si cei trei s-au deplasat intr-un foc la Cluj, pentru a fi langa Razvan.

Ranit in accident, Razvan a pierdut mult sange si a fost operat abia la o saptamana dupa acel episod. Copilotul a suferit, luni, doua interventii chirurgicale, iar sora lui da un verdict clar: „Sunt sigura ca se va reface, pentru ca este un luptator”.

Simona sustine ca va vorbi cu Razvan despre accident doar in momentul in care acesta va dori sa o faca, tanara fiind convinsa ca aviatorul a suferit un soc. De asemenea, tanara nu exclude posibilitatea ca Razvan sa se intoarca la bordul unui avion „pentru ca asta si-a dorit de mic sa faca, era visul lui”.

Evident, Simona s-a declarat nemultumita de reactia autoritatilor precizand ca „nu este posibil ca in Romania anului 2014 victimele unui asemenea accident sa astepte 6 ore pana sa ajunga cineva la ele”.

Luni, 20 ianuarie, un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Muntii Apuseni. Avionul avea 5 medici la bord plus pilotul si copilotul. In urma impactului, pilotul Adrian Iovan si Aura Ion, medic rezident, si-au pierdut viata, celelalte cinci persoane fiind grav ranite. Accidentul a tinut prima pagina in permanenta, in special din cauza intarzierii cu care au intervenit fortele de ordine, acestea ajungand cu mare dificultate la locul accidentului.

Ultimele stiri

  • Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari
  • Dramă pe drumurile din România. Părinţii Părintelui Nicolae Zaharia au murit într-un accident de maşină
  • Burduja cere fotografii cu Bucureștiul pe care Nicușor Dan „refuză să îl vadă”: „Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ”
  • Criza forţei de muncă în România, rezolvată cu lucrătorii asiatici. Cine sunt oamenii care trăiesc în cartierul Komitat București Sud
  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Exit mobile version