Cauta

Senatoarea Șoșoacă a ajuns la Parchet: „Mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?” – VIDEO

Senatoarea Șoșoacă a ajuns la Parchet: „Mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?” - VIDEO

Senatoarea Șoșoacă a ajuns la Parchet: „Mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?” - VIDEO (foto: captură video)

Senatoarea independentă a ajuns, luni, la Parchetul General, în legătură cu scandalul iscat, în urmă cu aproximativ două luni, cu jurnaliștii italieni.

„Este dosarul în care eu am făcut plângeri penale. (…) Dacă este dosarul în care eu am făcut plângeri penale, mi-a fost mie vreodată teamă de ceva?”, a susținut Șoșoacă, până să dea ochii cu procurorii.

YouTube video player
Senatoarea nu a stat foarte mult la Parchet, anunțând că va reveni marți dimineață, la ora 10. Dar a ținut să facă unele lămuriri în fața presei – susținând inclusiv că nu a mai fost citată de procuror până la acest moment.

Domnul procuror niciodată nu mai m-a citat până acum. Nu a fost în niciun concediu, cum s-a mai zvonit pe la nu știu ce televiziuni că m-a citat (…). Eu nu am refuzat niciodată venirea. Când am fost citată am venit”, a declarat Diana Șoșoacă, la ieșirea din sediul Parchetului.

Șoșoacă: „E vorba de infracțiuni împotriva unui demnitar al statului român”

Întrebată cine a mai fost audiat în acest dosar, senatoarea nu a dat detalii, motivând că e o anchetă a Parchetului. „E vorba de infracțiuni împotriva unui demnitar al statului român, iar ancheta se va desfășura așa cum spune Codul de procedură penală, nu cum doresc jurnaliștii, cu tot respectul”, a mai susținut Diana Șoșoacă.

În urma acestui scandal cu echipa de jurnaliști italieni – despre care s-a aflat că ar fi venit să îi ia un interviu senatoarei, la cabinetul de avocatură al acesteia – soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, a fost plasat sub control judiciar, în decembrie anul trecut, fiind acuzat de ultraj.

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO
  • Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”
  • Sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă. Motivul? Se fac LUCRĂRI/Anunțul Termoenergetica
  • UPDATE. Scandal! Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu, în Parlament!/ Ciucă, prima reacție
  • Câți bani câștigă un influencer în România/„Să postezi cât de mult poți, ca și cum ar fi un job”
  • S-a aflat! Orașul din România considerat de străini cea mai ieftină destinație din Europa ce merită vizitată. Ce nume mai apar în top
  • Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
  • S-a făcut o analiză a prețurilor! Coșul obișnuit de produse, mai ieftin în supermarketurile grecești decât în România
  • Caz cutremurător în Mehedinți: un profesor și un paznic al DGASPC, reținuți după ce ar fi abuzat mai mulți copii
  • Circulație îngreunată la metrou, pe Magistrala 2. Ce s-a întâmplat
  • Exit mobile version