Cauta

Se pregateste „Guvernul Penal”!

Inca doi fosti ministri au fost condamnati la inchisoare cu executare. „Agricultorii” Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan si-au luat fiecare cate trei anisori, desi primul este acuzat de trafic de influenta, iar cel de-al doilea doar de complicitate la cumparare de influenta.

Adrian Nastase - fost prim–ministru

Ce-i drept, ei mai au sansa recursului, dar gluma deja se ingroasa, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie incepand sa rada orice demnitar le apare prin vreun dosar. Chiar daca sunt unele care, cel putin dupa cum au fost denumite de presa, pot parea de-a dreptul ridicole : „Caltabosul” pentru Remes si Muresan, „Trofeul Calitatii” pentru Adrian Nastase si  „Pusca de vanatoare” in speta lui  Serban Mihailescu.

Premier avem!

Practic, daca mereu invocatele laboratoare secrete ale Puterii chiar exista, atunci este clar ca acolo prioritatea este sa se puna de un „Guvern Penal” care sa incununeze lupta anticoruptie din Romania! Dintre cei deja intrati in malaxorul condamnarilor, se detaseaza cu siguranta Adrian Nastase, care a scapat de termopanele matusii Tamara, dar a luat in schimb doi ani cu executare pentru „Trofeul Calitatii”. Deci, premierul il da cu siguranta PSD –ul. Si importanta functie de secretar general pare deja arvunita de celebrul „Miki Spaga”, actualul fruntas de la UNPR primind un an si jumatate de inchisoare, cu suspendare, pentru ca a primit cadou niste arme de vanatoare.

Sa fie de uniune nationala!

Prin redeschiderea, dupa atata amar de vreme, a dosarului de tradare nationala de catre procurorii de pe langa aceeasi instanta suprema, alte doua partide parlamentare se inscriu si ele pe lista donatorilor de ministri penali. Partidul Conservator il propune pe Codrut Seres, fost la Economie, iar UDMR pe Zsolt Nagy, de la Comunicatii. De altfel, pe aceste doua portofolii se da si cea mai mare bataie, PDL–ul onorand la randul sau masa anticoruptie cu proaspat demisionarii Ion Ariton si Valerian Vreme, despre care se vorbeste tot mai insistent ca pe ei ar fi picat „magareata” unor dosare penale. Cu siguranta, liberalul Remes nu se va certa pe post cu fostul coleg de la taranisti Muresan, desi ambii au fost ministri ai Agriculturii, cel dintai putand prelua din nou si Finantele.

Dintre membrii “guvernului din umbra” fac parte demnitari din toate partidele politice

[nggallery id=210]

Ultimele stiri

  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Exit mobile version