AcasăNewsScene șocante într-o benzinărie din Sibiu: angajat înjunghiat cu un cuțit! -...

Scene șocante într-o benzinărie din Sibiu: angajat înjunghiat cu un cuțit! – FOTO

atacat cu cutitul

Un angajat al unei benzinării din localitatea sibiană Cristian a fost atacat cu un cuțit pentru că a refuzat să-i dea unui bărbat încasările. Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Casierul a fost înjunghiat de un individ înarmat cu un cuțit, în timpul unui jaf care a avut loc pe 25 aprilie. La o săptămână de la incident, atacatorul a fost identificat pe baza camerelor de supraveghere, dar acesta nu a fost încă prins.

Hoții au descins la benzinăria din Cristian pe 25 aprilie, la ora 4.00 dimineața, relatează Ora de Sibiu. Unul dintre tâlhari a intrat în benzinărie peste angajat, care era singur la momentul respectiv. A vrut să fure banii din încasări, casierul s-a opus, iar atunci, atacatorul a scos cuțitul pe care îl avea la el și l-a înjunghiat pe angajat de mai multe ori. Deși a căzut la pământ, tâlharul a continuat să-l lovească în cap cu picioarele.

captură video

Agresorul și-a lăsat victima într-o baltă de sânge și a fugit cu 500 de lei

Agresorul a luat circa 500 de lei din casa de marcat și s-a făcut nevăzut. Victima a reușit să ceară ajutor, deși avea răni serioase. „Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 25.04.2021, în jurul orei 5.30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, într-o stație de distribuție carburant pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, conștient, cu contuzii și plagă prin înjunghiere membru inferior stâng. Bărbatul, de 39 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a explicat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Polițiștii l-au reținut pe complice și l-au identificat pe hoțul care a folosit cuțitul, dar încă nu l-au prins.

„În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Pe 26 aprilie s-a reușit identificarea presupusului autor, un bărbat de 26 de ani, din Săliște, respectiv a presupusului complice, un sibian de 24 de ani. La aceeași dată, față de presupusul complice s-a dispus măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. De asemenea, autoturismul cu care cei doi presupuși făptași ar fi părăsit locul faptei a fost identificat și ridicat de către polițiști pentru continuarea cercetărilor”, a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

author avatar
Andreea Vlad
237 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger