Cauta

Scandal sexual la Cluj: profesorul Parpucea cu chilotii in vine (VIDEO)

Profesorul Ilie Parpucea de la Facultatea de Stiinte Economice din Universitatea Babes Bolyai din Cluj a fost filmat de o studenta in timp dezbracandu-se si propunandu-i sa-i dea licenta in schimbul unei partide de sex.

Ilie Parpucea

Studenta este dusa de profesorul Parpucea intr-o asa-zisa „camera a profesorilor” din camin, unde incepe sa se dezbrace. Camera ascunsa a studentei il suprinde pe profesor in chiloti, spunandu-i nerabdator: „Hai, dezbraca-te… hai, ce facem?… hai, ca nu avem timp!”

Studenta, multumita insa cu imaginile surprinse, il lasa pe Parpucea cu buzele umflate si iese din camera. Fata, care picase pana atunci de cinci ori examenul, il vizitase anterior pe Ilie Parpucea, in varsta de 61 de ani, profesor doctor in statistica si matematica, in biroul acestuia, de asemenea dotata cu o camera ascunsa.

„Eu vreau sa iau examenul, sa mai ajutai, sa-mi explicati”, ii spune studenta. La a doua intalnire, in acelasi birou si tot filmata, Parpucea ii propune direct: „Iulia, rezolvam azi, nu?” „In camin?” „Da, am o camera a profesorilor, nu-i problema!”, explica profesorul Parpucea. „Si ne vedem acolo peste 15 minute”, adauga el.

Punerea in scena a studentei este evidenta. Ea a folosit camera ascunsa la toate intalnirile. Nu e exclusa nici o provocare a fetei, disperata ca picase de cinci ori examenul, si bazandu-se pe renumele de berbant pe care Parpucea il avea in Facultate. Varstnicul amorez a inteles prea tarziu in ce cursa a picat: „Eu m-am angrenat in provocarea ei. Nu trebuia, asa este, nu va contrazic. Spre rusinea mea, asta este. Imi pare rau, sigur ca imi pare rau. Uite ca sunt om batran si pic in prostii de genul asta!”.

Indiferent insa de regie, comportamentul de satir pensionat al lui Parpucea este incalificabil. Si cu atat mai putin compatibil cu statutul de dascal. Conducerea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca a iniţiat procedura de excludere din universitate a profesorului Ilie Parpucea pentru „comportament inadmisibil şi reprobabil”.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/06/pro.flv[/podcast]

Ultimele stiri

  • VIDEO. A sunat la numărul unic de urgență, pentru a-i spune cineva „La multi ani”!/Ce a urmat e cu totul emoționant
  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Exit mobile version