Cauta

S-a terminat luna de miere: bugetarii – out!

Au votat cu doua maini PSD-ul si s-au ales cu plata contributiilor trecute in contul lor si cu salariile micsorate in multe cazuri. Acum risca sa plece definitiv acasa, trimisi tot de PSD.

Ministrul Teodorovici vrea o evaluare la sange a functionarilor publici

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, le-a stricat de pe acum Pastele bugetarilor. Care in loc sa se gandeasca la miel, cozonaci si minivacanta traditionala sunt macinati de ieri de posibilitatea pierderii locului de munca. Concret, Teodorovici a anuntat ca toate institutiile stat urmeaza sa evalueze de cati angajati au de fapt nevoie pentru o activitate eficienta. Iar in urma evaluarii, angajatii ”care doar plimba hartii” vor fi indepartati, dupa cum a sustinut ministrul de Finante. Un ministru care sustine sus si tare ca institutiile de stat ”trebuie sa devina exact precum firmele private care lucreaza doar cu numarul de angajati de care au nevoie” – situatie nevazuta si auzita inca in Romania. Dar sa revenim la bugetarii care au crezut in ”biblia” PSD-ului mai ceva ca in sfanta scriptura. Cei care au sperat ca li se vor dubla salariile si care s-au ales doar cu cateva procente in plus. Sau in minus, dupa cum le-a fost(ne)norocul. La usa lor bate acum alt necaz, si mai mare: restructurarea anuntata de Teodorovici. La fel de adevarat este ca sistemul nostru administrativ este umflat pana peste poate iar bugetarii nu-au stors o lacrima atunci cand peste angajatii din zona privata au navalit ”reformele” PSD-ului. In plus, vin doi ani electorali si s-ar putea ca Dragnea & Comp., sa nu fie de acord cu ”revolutia” pusa la cale de Teodorovici. Cert eset in schimb  ca romanii trebuie sa inceteze, pentru binele lor, sa mai creada ca Mos Craciun are haina politica si vine cu sacul pe care scrie PSD, ALDE, PNL samd plin de daruri. N-or sa vada.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version