AcasăNewsS-a aflat! Ce pensie are fostul premier Petre Roman: „Și acum muncesc”

S-a aflat! Ce pensie are fostul premier Petre Roman: „Și acum muncesc”

(sursa foto: desteptarea.ro)

Despre fostul șef al Guvernului, în vârstă de 76 de ani, mulți ar putea spune că se bucură de o pensie frumoasă, cel puțin în comparație cu mulți alți pensionari din România.

Aflat în studioul unei televiziuni de știri, Petre Roman a vorbit despre pensia pe care o încasează. Dar a dezvăluit că încă muncește.

Astfel că, pe lângă pensie, fostul premier încasează venituri și de pe urma unor cursuri pe care le predă, în calitatea sa de profesor universitar.

Ce pensie are fostul premier

„Eu şi acum muncesc pentru a câştiga un ban în plus. Sunt profesor şi ţin nişte cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt şi preşedinte şi profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine plătit şi am şi pensia mea.

Am pensia mea şi pensia specială care a fost restabilită acum trei luni. În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei”, a declarat Petre Roman, miercuri, citat de antena3.ro.

Fostul premier Petre Roman e căsătorit cu cântăreața Silvia Chifiriuc, alături de care are un fiu, Petrus. Până să-și refacă viața alături de Chifiriuc, fostul prim-ministru a fost însurat cu Mioara Roman, de care a divorțat după mai mulți ani de mariaj.

De altfel, de-a lungul anilor, nu puțini au remarcat faptul că ex-premierul e cât se poate de discret în ceea ce privește latura personală a vieții sale.

author avatar
Andrei Coman
1.218 afisari

15 COMENTARII

    • @Anonim 2022-11-03 9:28 9:28:56
      VORBESHTE LUMEA CA LA ENERGETICA LA UN EXAMEN A CERUT SHPAGA UNEI GRUPE UN MATIZ…CA TOT NU SE MAI FABRICA-NU E RECLAMA-POATE IL INTREBATZI DE ASTA….CA ASHA ZICEAU STUDENTZII LUI….

  1. Nu inteleg cum justitia romana nu ancheteaza acest ticalos Petre Roman care este responsabil pentru toate nenorocirile din Revolutia din dec.1989
    Nu inteleg de ce TV Romania si Pressa Romana care cunosc bine ca s-a intamplat in Revolutia 1989, nu i-au pozitie contra acestei „fiare” care cu sange rece a ucis direct si indirect mii de oameni in Revolutie. El a fost „creierul” tuturor nenorocirilor din Revolutie. Stie toata lumea…..iar voi ii faceti jocul !! Exista un Dumnezeu….

  2. Dr. Georges Iscru

    Sunt de acord cu Domnia Voastra.

    Petre Roman este un criminal-tradator de Neam si Tzara. A fost si este platit regeste de slugile întunericului.
    Blestemati sa fie in veci toti tradatorii României, inclusiv acest pui de napârca Petre Roman !

  3. Acest handicapat de gunoi penal Petrica Roman trebuie sa i se i a pensia si bagat la puscarie pina moare

  4. Petre Roman e un fiu de vipera comunista.In studentia mea ,in cei cinci ani, l-am vazut la catedra de doua ori.Era tot prin tari straine.Se lauda ca e profesor? Pe vremea aceea ca sa atingi rangul de profesor ajungeai la batranete,Seful catedrei de hidraulica, academicianul Dumitru Dumitrescu avea doua puslamale pe care le improsca, asta si alt jidan, Albinel. Ii tinea in fundul salii de curs si facea misto de ei.Cartile si cercetarile cu care se lauda asta ,sa le spuna la prosti. Sunt de specialitate, hartie de sters la kur, nici acolo.Despre unii ca astia ,academicianul D.Dumitrescu spunea ca au facut descoperiri uriase, au inventat bashina intr-un pahar cu apa. L=au propulsat securistii, televiziunile si ziarele, astia care ne streseaza si ne aranjeaza de 30 de ani ce lichele sa guverneze tara.Daca-l scuturi bine asta nu e in stare sa schimbe roata de la bicicleta si-si zice ca e profesor si inginer. Are multa prostime aceasta tara care-l crede. Altfel nu ajungea unde a ajuns. O lichea ticaloasa al carui loc e la canal si la Poarta Alba pentru nenorocirile pe care le-a facut acestui popor.

  5. Abia astept sa moara tradatorul si sa ma infiintez la cimitirul etnic sa vand hartie igienica pentru cei care vor sa orneze fecal mormantul tradatorului.
    Saptamana viitoare deschid o lista anticipata pentru doritorii decoratori. Astept provincia.
    Decoratiunile vor cotribui la fertilizarea solului infestat cu corpuri straine.
    Se va asigura paza de cainii iubitori de decoratii/ornatii si pe politicieni, de asemenea mancatori de ornamente.
    Intrarea la cimitir este libera chiar si in zilele de sarbatori legale si religioase.
    Acesta va fi onorul oferit de natia romana cazuta victima politicii tradatoare a acestui CRIMINAL!

  6. NISTE OTREPE , NISTE MIZERII, IN NICI UN CAZ OAMENI, DAR , LA FEL DE MIZERABILI SUNT SI CEI CARE I AU SUSTINUT SI PROMOVAT…. IAR MAIMUTOIUL ASTA EXPIRAT, A DEVENIT JALNIC PRIN ATITUDINEA LUI DE CUCERITOR DE VARSTA ….A CINCEA…,. NISTE CARAGHIOSI, NISTE LEPRE DE JOASA SPETA !

  7. Bai leprelor ordinare care sunteti! Ma refer acum la jigodiile 60+. Pe cacaciosii sub 40 de ani nu ii bag in seama. Habar nu au. Gunoaiele intre 50 si 60, care acum au pensii, stiu si tac ca pestii. Ba nenorocitilor, ipocritilor, boarfe de oameni ce sunteti. Cine l-a votat ba pe Iliescu si pe Roman? Voi dobitocilor. Eu eram student in anii80-90 si am luat suturi in cur de la idioti ca voi. Ati venit de la IMGB CU „FACEM ORDINE” , nu mai vorbesc de oligofrenii de mineri ghidati de Iliescu si Roman , PE CARE VOI I-ATI ALES CRIMINALILOR.
    Acum va vaitati prostilor. Prostii dracului.

  8. PENTRU AFIRMATIA PUBLICA FACUTA DE ACEST PUI DE J–N, PRECUM CA „INDUSTRIA ROMANIEI ESTE UN MORMAN DE FIARE VECHI” , EL TREBUIE JUDECAT PUBLIC SI PEDEPSIT CUM SE CUVINE……………..

  9. lLasa ba care erai student in 80-90 , ca l-ai votat tu pe basescu si iohanis ca sa prospere Romania si acum tara e in faliment !!!
    La puscarie cu toate haimanalele inclusiv roman&iliescu .

    • @Anonim 2022-11-04 9:12 9:12:17
      AVETZI CURAJ…O DATZI ANONIMA..
      L-AM VOTAT PE CONSTANTINESCU VADIM BASESCU DE TREI ORI(CA UN BOU…A TREIA OARA LA SUSSPENDARE IN 2007) SI PE IOHANNIS IN 2014…
      NICIODATA NU L-AM VOTAT PE ILIESCU SI NICI PSD-UL
      DEJA ASTEA SUNT DETALII…NU MAI CONTEAZA CE VOTATZI…RUINA VA SCRIE…NU DOAR PE VIATZA VOASTRA…DAR SI A URMASHILOR VOSTRII…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger