AcasăNewsS-a aflat! Ce pensie are fostul premier Petre Roman: „Și acum muncesc”

S-a aflat! Ce pensie are fostul premier Petre Roman: „Și acum muncesc”

(sursa foto: desteptarea.ro)

Despre fostul șef al Guvernului, în vârstă de 76 de ani, mulți ar putea spune că se bucură de o pensie frumoasă, cel puțin în comparație cu mulți alți pensionari din România.

Aflat în studioul unei televiziuni de știri, Petre Roman a vorbit despre pensia pe care o încasează. Dar a dezvăluit că încă muncește.

Astfel că, pe lângă pensie, fostul premier încasează venituri și de pe urma unor cursuri pe care le predă, în calitatea sa de profesor universitar.

Ce pensie are fostul premier

„Eu şi acum muncesc pentru a câştiga un ban în plus. Sunt profesor şi ţin nişte cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt şi preşedinte şi profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine plătit şi am şi pensia mea.

Am pensia mea şi pensia specială care a fost restabilită acum trei luni. În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei”, a declarat Petre Roman, miercuri, citat de antena3.ro.

Fostul premier Petre Roman e căsătorit cu cântăreața Silvia Chifiriuc, alături de care are un fiu, Petrus. Până să-și refacă viața alături de Chifiriuc, fostul prim-ministru a fost însurat cu Mioara Roman, de care a divorțat după mai mulți ani de mariaj.

De altfel, de-a lungul anilor, nu puțini au remarcat faptul că ex-premierul e cât se poate de discret în ceea ce privește latura personală a vieții sale.

author avatar
Andrei Coman