Cauta

Rares Bogdan #rezista pe banii Hidroelectrica

Ca un neprihanit, asa spurca Rares Bogdan seara de seara coruptia pesedista ce suge banul public. Cine-l asculta jura ca nu mai avem scapare si zau ca acum imi vine si mie sa cred asta, mai ales dupa ce m-am impiedicat de un comunicat al Hidroelectrica.

Pentru cine nu stie, vorbim despre cel mai mare producator de energie electrica din Romania, da?! Perla coroanei CE Oltenia, unul dintre putinii colosi pe care-i mai detine Statul. Nu stim care Stat, dar se prea poate sa fie si ala Paralel, ca parca asa-mi vine sa interpretez afacerea pusa la cale de Hidroelectrica si Trend Communications, firma familiei Bogdan (Rares spune ca i-a cedat partile sale sociale fratelui Horia, Registrul Comertului zice altceva). Un banal contract de consultanta media, de doar 486.000 de lei, ca asta-i lipsea societatii intre 2006 si 2012, fix consultanta media; in rest, le avea pe toate, si instalatii modernizate, si personal calificat pe toate palierele, da, totul era pus la punct!

„Urmare a numeroaselor solicitari de clarificari venite din partea reprezentantilor mass-media, facem precizari privind relatia contractuala dintre Hidroelectrica si societatea Trend Communication, avandu-l ca actionar pe realizatorul de televiziune Rares Bogdan si, ulterior, pe fratele acestuia, Horia Bogdan: Contractele s-au derulat, cu intermitente, in perioada 2006-2012, ultimul contract fiind reziliat la intrarea Hidroelectrica in insolventa; In perioada 2006-2012, Hidroelectrica a decontat catre Trend Communication plati in valoare totala de circa 486.440 lei (TVA inclus). Contractele au avut ca obiect servicii de „analiza calitativa si sinteza privind imaginea de ansamblu in media a SC Hidroelectrica SA”, precum si servicii de „realizare a unor rapoarte de audit ce includ strategii media imediate pentru contracararea efectelor campaniilor sau materialelor negative de presa la adresa beneficiarului, precum si tactici de contrabalansare a aparitiilor negative cu cele pozitive”, se arata in comunicatul Hidroelectrica.

Cum vine treaba, mai intai te asiguri financiar, ciugulesti un banut de ici, de dincolo si-l pui la ciorap, si-apoi dai fuga in Piata Victoriei sa zbieri despre coruptie si sifonarea banilor publici. Un fel de #rezist pe contracte cu Statul!

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version