Cauta

Radu Stroe l-a bagat pe Fatuloiu in concediu medical

In ultimele zile, mai multi veterani de la conducerea Politiei Romane, cunoscuti ca facand parte din asa-numitul „clan al generalilor” au facut un lobby intens pentru ca Mircea Dusa sa ramana ministru de Interne.

Radu Stroe are cele mai mari sanse sa preia Internele

Apropiati ai secretarului de stat Anghel Andreescu „Ologu”, generalii din fruntea Politiei Romane apreciau nu atat persoana pesedistului de la carma ministerului, cat mai ales pasivitatea acestuia in coordonarea activitatii cotidiene a MAI.

Chestorul Fatuloiu nu mai are mari sanse sa fie din nou seful Politiei Romane

Planul prevedea ca Dusa sa dea curs propunerii lui Andreescu de numire a chestorului Dan Alexandru Fatuloiu la sefia Politiei Romane. Numai ca iminenta intrare a Internelor in custodia liberalilor le-a stricat toate planurile acestora.

Cu detasarea expirata

In acest moment, cele mai mari sanse de a prelua conducerea Internelor le are actualul ministru delegat pe probleme de administratie, Radu Stroe. Iar dupa cum sustin sursele noastre, prima masura pe care o va lua acesta, din noua postura, va fi debarcarea secretarului de stat Anghel Andreescu, cel care spera sa ramana ministru de facto si dupa instalarea noului guvern. Insa miscarea nu il atinge doar pe nasul de cununie al sefului SPP, Lucian Pahontu. Pentru ca, cel putin dupa cum reiese din diagnosticul doctorilor, nici chestorul Fatuloiu nu se simte prea bine, el intrand de urgenta in concediu medical. Lovitura este cu atat mai crancena, cu cat acestuia ii expira si detasarea ca atasat de Interne la Milano, pe care nu si-a mai prelungit-o, sigur fiind ca va conduce din nou Politia Romana.

Ultimele stiri

  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Motivul pentru care Guvernul e la un pas să „îngheţe” salariile şi pensiile. Anul electoral îi încurcă mult
  • Cinci muncitori au murit în Sicilia, într-o stație de epurare – VIDEO
  • Israelul bombardează intens oraşul Rafah, din Fâşia Gaza, deşi Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu. Cel puţin 12 morţi (VIDEO)
  • Polonia verifică dacă judecătorul care a cerut azil în Belarus a fost spion
  • Exit mobile version