Cauta

Ponta: „USL va decide pana in februarie daca demisioneaza din Parlament!”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca a fost informat de Crin Antonescu ca o parte a parlamentarilor PNL si-au scris demisiile, insa acestea nu au fost depuse la Parlament pentru ca nu exista o decizie in acest sens.

Ponta a afirmat ca presedintele PNL l-a informat de decizia luata de liberali de a mentine propunerea ca opozitia sa demisioneze din Parlament. „Deocamdata acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. In cadrul USL nu exista o decizie cu privire la demisia in bloc a opozitiei, am stabilit ca vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clara pana pe 1 februarie, cand incepe sesiunea legislativa”, a declarat presedintele PSD.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca parlamentarii liberali doresc, dupa ce puterea a refuzat declansarea de anticipate, ca deputatii si senatorii USL sa demisioneze din functii, el precizand ca vor urma discutii cu partenerii din Uniune, inainte de hotararea finala. „Din ce am discutat deocamdata in aceasta seara se poate degaja, si sunt mandatat sa comunic acest lucru, un consens in legatura nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorinta parlamentarilor liberali de a ne retrage din acest Parlament si a nu reveni decat atunci cand vom reveni prin votul romanilor chemati la urne”, a spus Antonescu.El a precizat ca aceasta nu este o decizie luata, avand in vedere ca PNL face parte dintr-o coalitie politica.

„Vom discuta cu partenerii nostri din PSD, din PC, si vom incerca a gasim o solutie comuna. Noi ne-am dori sa fie aceasta”, a spus Antonescu. Liderul PNL a spus ca vor avea loc discutii in perioada urmatoare cu reprezentantii societatii civile care sunt implicati in gasirea solutii si se va incerca sa se consulte opinia publica.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version