AcasăPoliticaIohannis, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri: Este clar ca au ramas in competitie...

Iohannis, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri: Este clar ca au ramas in competitie doi candidati- eu si Victor Ponta

Klaus Iohannis a declarat in urma cu scurt timp, dupa anuntarea, la ora 21, a rezultatelor primelor exit-poll-uri, de dupa inchiderea sectiilor de vot, ca in competitie au ramas el si Victor Ponta.

Iohannis le-a multumit celor care l-au votat in primul tur al prezidentialelor, desfasurat in aceasta duminica. „Este clar ca au ramas in competitie doi candidati- eu si Victor Ponta. Este evident, acum, pentru oricine, ca romanii au de ales intre doua variante- pe de-o parte, Romania lucrului bine facut, o Romanie normala, pe de alta parte o Romanie a scandalului si a minciunii. De acum competitia este doar intre noi doi”, a declarat candidatul Aliantei Crestin Liberale.

Iohannis si-a exprimat regretul ca unii romani, aflati in strainatate, nu au reusit sa voteze. „Eu sunt singurul candidat ramas in competitie care este dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege, care nu vor sa dea toata puterea in mana unui singur partid. Romanii au votat corect. Este regretabil sa observam ca din cauza proastei organizari a alegerilor, in tara si in strainantate au ramans, din pacate, multi romani care n-au putut sa-si exercite dreptul la vot„, a adaugat liderul PNL.

„Mai este o batalie de dat, pe 16 noiembrie, si vom castiga”, a concluzionat Iohannis.

Citeste si:  EXIT-POLL-URI: Ponta si Iohannis se bat in turul doi

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger