Cauta

PDL joaca la Capitala cu oamenii generalului Oprea

Oficial, Piedone a lasat PC-ul balta pentru trupa lui Gabriel Oprea. Intre timp insa, se spune ca il paste deja o „avansare la exceptional” in armata pedelista.

In timp ce PDL da din colt in colt, UNPR are doi candidati de prima mana, primarii Cristian Popescu Piedone si Neculai Ontanu

Denuntarea contractului cu PC-ul de catre Cristian Popescu Piedone le-a dat idei pedelistilor, care de multa vreme se chinuie sa gaseasca un candidat „valabil” pentru Primaria Capitalei. Bucurosi sa afle ca Piedone a poposit in curtea amicilor uneperisti, acestia afirma ca sunt gata sa-l sustina si ei pe proaspatul recrut din moment ce PDL nu are un competitor de marca in Bucuresti. Pentru unii democrati insa, alegerea variantei Piedone nu este solutia optima, ci denota doar „comoditatea” colegilor lor de partid:  „n-au chef sa caute un candidat al nostru si incearca sa rezolve cat mai usor problema”.

Oprea s-a trezit cu doua vedete pe cap: Piedone si Ontanu

Pricopsiti cu Piedone, uneperistii sunt gata sa-l faca posta cu PDL pe acesta, dar in anumite conditii. Respectiv contra unei aliante sau uniuni electorale, fie ea si formala, care sa-i ajute pe uneperisti sa-si gaseasca mai usor drumul catre Parlament. Ideea nu este noua, oamenii lui Gabriel Oprea afirmand de mult ca ar fi bine ca UNPR si PDL sa sustina candidati comuni la locale, numai ca democratii au spus „pas” propunerii. Iata insa ca UNPR a capatat intre timp un argument cu greutate, la propriu si la figurat si, ca urmare, intentioneaza sa revina asupra ofertei. Asta insa doar daca uneperistul Neculai Ontanu, primar de profesie care aspira si el la PMB, renunta la intentia de a candida el insusi pentru functia ocupata in prezent de Sorin Oprescu. Altfel spus, generalul Oprea s-a trezit acum cu doua sabii ascutite bagate in aceeasi teaca si trebuie sa aiba mare grija sa nu se taie in vreuna dintre ele. Ce-i drept, Piedone nu a demisionat cu acte din PC (deci nici nu s-a inscris inca  in UNPR),  ceea ce inseamna ca mai poate fi „deturnat” de PDL pe drumul dintre PC si UNPR. Situatie in care Oprea evita orice probleme interne, dar nici nu mai are cu ce sa pluseze intr-o negociere cu PDL.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version