AcasăNewsPatronul benzinăriei din Beiuș, de unde a pornit isteria preţurilor la pompă,...

Patronul benzinăriei din Beiuș, de unde a pornit isteria preţurilor la pompă, le-a RÂS în nas autorităţilor după ce a fost amendat

pret pompaPatronul benzinăriei din Beiuș, de unde a pornit isteria preţurilor la pompă, le-a RÂS în nas autorităţilor după ce a fost amendat

Patronul benzinăriei din Beiuș, de unde a pornit isteria preţurilor la pompă, cu toate acele scumpiri de săptămâna trecută, a fost amendat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului cu suma de 35.000 de lei.

Comerciantul se distra ulterior în mediul online că valoarea amenzii este mult mai mică faţă de câştigurile realizate în acea perioadă.

Preţurile la pompă au revenit la „normal”

Staţia de la Beiuş, devenită deja celebră în România în cursul zilei de ieri prin nivelul extrem de ridicat şi de nejustificat al preţului practicat, a fost amendată cu 35.000 de lei, de asemenea fiind propusă şi semnată şi în acest caz decizie de încetare a practicilor comerciale incorecte.

Mai exact, de fiecare dată când o astfel de decizie este emisă de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe lângă sancţiunea dată, pe lângă amendă, implică şi revenirea la preţul anterior”, a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Cei din instituţiile guvernamentale trebuie ca în acest permanent dialog (cu consumatorii, n.r.) să poată transmite la rândul lor informaţii bazate pe surse responsabile din piaţă. Gândiţi-vă că toată situaţia creată în legătură cu comerţul de combustibil a pornit de la un mesaj în online cu referire la un operator economic – astăzi sancţionat – din zona Beiuş.

Dacă aţi vrea să intrăm în meandrele cunoaşterii acestei sancţiuni şi acestei abateri, pot să vă spun că respectivul operator economic, la nici o oră după încheierea documentului de control, se distra în mediul online că amenda plătită reprezintă mult prea puţin faţă de cât ar fi câştigat el în perioada respectivă”, a afirmat Horia Constantinescu.

Preşedintele ANPC a apreciat că amenzile sunt prea mici pentru astfel de situaţii.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.196 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai banii au avut cursul cam asa:
    Comerciantul a incasat de.la fraieri x lei ,mult mai mare decat 35.000 lei..A dat o si mica parte Statului, 35.000 lei.( care nu se stie daca nu o va anula instanta).
    Cine a castigat si cine a pierdut ?

  2. Patronul ala poate isi va lua un cap in gura daca to se da asa cocos, ar trebui sa fie mai atent, ca nu stii peste cine dai in gulagul digital, poate se casuneaza la unul, si vine si ii trage cateva, numai la cap, la ala mare, ca sa nu schioapete !! Ha ha ha 🙂

  3. Trebuie sa fii tampit, ca dupa ce te-a fript dobitocul, sa mai mergi sa iei benzina de la el. Daca nu cumpara nimeni, concluzia e simpla,…insa cum ii stiu eu pe compatrioti, slabe sanse,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger