Cauta

Papa Francisc si-a pus in cap LGTB

Suveranul Pontif le-a recomandat parintilor sa recurga la psihoterapie daca descopera la copiii lor inclinatii timpurii spre homosexualitate, la conferinta de presa sustinuta in avionul de intoarcere la Roma din vizita sa apostolica in Irlanda, un eveniment marcat de abuzurile clerului din aceasta tara comise asupra minorilor timp de mai multe decenii.

Lobby-ul gay, de la dezinformare la marsavie

Intrebat de un jurnalist ce le-ar recomanda acelor parinti care constata orientari homosexuale la copiii lor, papa Francisc a raspuns: „Le-as spune in primul rand sa se roage, sa nu condamne, sa dialogheze, sa inteleaga si sa-i ofere un loc fiului sau fiicei lor. Cand se manifesta inca din copilarie, sunt multe lucruri de facut, precum discutia cu un psihoterapeut, pentru a vedea cum stau lucrurile. E altceva insa cand se manifesta la varsta de 20 de ani”. Ca de obicei, asociatiile de aparare a drepturilor LGBT, de data asta din Franta, au reactionat agresiv, sustinand ca afirmatiile lui Francisc sunt „iresponsabile” si  „trimit la ideea ca homosexualitatea este o boala.” “Daca exista o boala, aceea este homofobia ancorata in societatea noastra care duce la persecutarea persoanelor LGBT”, a declarat pentru AFP, Clemence Zamora-Cruz, purtatoarea de cuvant a Inter-LGBT. “Corul” de lesbiene, gay, bisexuale si transsexuale incurca vadit si cu rea vointa borcanele, homosexualitatea nu este o diferentiere normala, ci un comportament deviant si, pana la urma tolerat, de unde atatea „persecutii” ? „Dumnezeu te-a facut asa si te iubeste asa”, sunt cuvintele de acum trei luni ale lui Francisc,  catre un barbat gay, o alta victima a abuzurilor sexuale ale unui preot din Chile. Atunci LGTB a avut gura cusuta, acum  sustin ca papa incurajeaza homofobia, o alta marsavie.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version