Cauta

Paleologu: Prostia USL, mai mare decat a ARD

Dand dovada de un surprinzator pragmatism,Theodor Paleologu indeamna noua Alianta de dreapta sa stea cuminte si sa lase USL-ul sa exceleze in prostie pana la alegeri.

Theodor Paleologu isi dascaleste colegii din ARD: e mai sigur sa mizezi pe prostia adversarilor, decat pe inteligenta proprie

Observator atent al realitatilor mioritice, Paleologu a constatat ca, in politica romaneasca, se castiga  ”mai cu seama pe prostia adversarului”, fapt confirmat in opinia pedelistului de ceea ce s-a intamplat in ultimele luni (circul suspendarii, de exemplu). Odata sesizat deosebitul apetit pentru gafe demonstrat de actualii guvernanti, Paleologu a inceput sa nutreasca mari sperante in perspectiva alegerilor din toamna, deja pierdute, practic, de PDL: ”Mai au (uselistii – n.r.) inca doua luni si ceva ca sa faca foarte multe prostii, pentru ca au o mare eficienta la capitolul asta. Daca mentin acest ritm e remarcabil, adica putem avea sperante legitime, dupa 9 decembrie”. Constient totusi ca uselistii nu detin monopolul prostiei, pedelistul s-a grabit sa-si indemne colegii de dreapta, adunati sub poala ARD, sa stea cat mai linistiti pana la alegeri, nu cumva sa o dea si ei in bara, cel mai probabil. ”Eu cred ca prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra. Nu ca n-ar fi importanta si ea, insa contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%”. Iar daca USL ramane sub 50%, un scor de care sa treaca de 20% (Paleologu crede ca avansarea unui scor de 30 la suta pentru ARD echivaleaza cu ”imbatatul cu apa rece”) va deschide dreptei ”foarte interesante perspective”.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version