Cauta

Opoziţia, poziţia ghiocelului la congresul UDMR

“Patriotii din Opozitie, care plang de mama focului ca romanii nu o sprijina pe Laura Codruta Kovesi pentru Parchetul European din lipsa de patriotism, s-au facut iar de cacao. Nu mai departe de congresul UDMR, unde s-a decis fara nicio jena ca steagul Ungariei  sa fie simbol national propriu al comunitatii maghiare din Romania, alaturi de steagul Ţinutului Secuiesc, de imnul Ungariei si de imnul Ţinutului Secuiesc.

Pe langa crema politicienilor maghiari din Bazinul Carpatic, la Congresul UDMR organizat in acest weekend la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca au fost prezenti si lideri ai formatiunilor politice din Romania, cum ar fi PSD – reprezentat de Mihai Fifor sau ALDE, prin Calin Popescu Tariceanu. Dar cine credeti ca ranjea in primul rand la congresul UDMR? Raluca Turcan si Dan Barna, lideri ai obositei Opozitii din Romania. Altfel extrem de vocala cand Puterea trage un fas, minunata noastra Opozitie a adoptat pozitia ghiocelului cand maghiarii au decis recunoasterea ca simbol a steagului Ungariei si pe teritoriul Romaniei. Total impotriva politicilor PSD-ALDE-UDMR, Turcan si Barna nu nau avut nicio reactie vizavi de declaratiile liderilor maghiari privind autonomia sau in privinta altor declaratii deloc magulitoare pentru Romania. “Raluca Turcan si Dan Barna la congresul UDMR sunt doar un ranjet de neputinta si slugarnicie fata de o formatiune politica ce s-a transformat in ultima vreme in trambita a revizionismului propagat de Budapesta. Tupeul liderilor UDMR de a jigni constant Romania in ultima vreme nu ma surprinde, dar lasitatea unor lideri politici romani ce se pretind a fi opozanti ai aliantei PSD-ALDE-UDMR este jalnica. Nici Raluca Turcan si nici Dan Barna nu au avut curaj sa le atraga atentia in plin congres asupra derapajelor inacceptabile ale UDMR”, a scris si fostul presedinte Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version