AcasăNewsO noua TRAGEDIE in care au fost implicate MICROBUZE: Accident cu multiple...

O noua TRAGEDIE in care au fost implicate MICROBUZE: Accident cu multiple victime la SUCEAVA!

La doar cateva ore de la producerea unei drame rutiere, pe soseaua de centura a Alexandriei, soldat cu trei morti, un nou accident cumplit s-a produs la Suceava.

UPDATE: Doua persoane au murit, dupa ce microbuzele in care calatoreau s-au ciocnit. De asemenea, mai multi pasageri au fost raniti.

–––

Accidentul s-a produs vineri dupa-amiaza, pe DN17, in Campulung Moldovenesc. In zona au intervenit rapid mai multe ambulante, dar si echipajele de la descarcerare. Interventia lor a fost necesara dat fiind faptul ca, in urma coliziunii dintre cele doua mijloace de transport persoane, mai multi pasageri au ramas blocati intre fiarele contorsionate.

Conform reprezentantilor ISU Suceava, citati de obiectivdesuceava.ro, accidentul s-a soldat cu un deces si cinci persoane ranite. Pasagerii raniti au primit primul-ajutor de la medicii de pe Salvarile ajunse la locul nenorocirii, fiind apoi trimisi de urgenta la spital, pentru investigatii si tratament.

Cauza producerii accidentului rutier nu este deocamdata cunoscuta, politistii ajunsi la lcoul impactului dintre cele doua microbuze urmand sa stabileasca, dupa ce fac masuratori si audiaza martorii, ce s-a intamplat. Exista posibilitatea ca tragedia sa se fi produs din cauza unei depasiri neregulamentare.

Accidentul de la Suceava a avut loc la doar cateva ore dupa ce un microbuz s-a lovit de un autoturism, pe soseaua de centura a orasului Alexandria. In urma coliziunii, trei oameni au pierit, iar alti patru au fost transportati la spital, cu rani grave. Cititi si: Grav accident de microbuz la Alexandria: Trei morti si mai multi raniti

588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger