AcasăNewsGrav accident de microbuz la Alexandria: Trei morti si mai multi raniti

Grav accident de microbuz la Alexandria: Trei morti si mai multi raniti

Pasagerii aflati intr-un microbuz care circula pe soseaua de centura a Alexandriei au trait momente de groaza, vineri dimineata, cand mijlocul de transport persoane s-a lovit de un autoturism. Accidentul deosebit de grav s-a soldat cu mai multe victime.

Accidentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta, la locul impactului ajungand mai multe echipaje ale ambulantei. Medicii care au intervenit in zona in care a avut loc accidentul deosebit de grav au acordat primul-ajutor ranitilor, inainte de a-i transporta la spital. Din primele informatii, conform teleorman24.ro, se pare ca ar fi vorba de cel putin patru persoane care s-au ales cu leziuni in urma impactului celor doua autovehicule. Din nefericire, alte trei persoane s-au pierdut viata, eforturile medicilor de a-i salva fiind zadarnice.

Traficul rutier in zona in care a avut loc coliziunea a fost blocat o lunga perioada de timp, interval in care echipele de prim-ajutor au intervenit pentru a ajuta ranitii. Deocamdata nu se cunosc exact cauzele producerii accidentului in care a fost implicat microbuzul, pe soseaua de centura a orasului teleormanean Alexandria. O ipoteza ar fi aceea ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a cetii, vizibilitatea a fost redusa, iar soferii nu au mai putut evita coliziunea. Politistii urmeaza sa faca cercetari la fata locului.

1.146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger