Cauta

Natalia Barbu e deja gravida!

Proaspat casatoritii Nicolae Sota si Natalia Barbu le pregatesc apropiatilor o surpriza de proportii. Reporterii „National” au aflat ca insurateii au facut o vizita de taina la un cabinet medical, de unde au iesit extrem de fericiti.

Surse apropiate de noul cuplu au declarat in exclusivitate reporterilor „National” ca in urma cu doar cateva zile de nunta, Nicolae Sota si Natalia Barbu au fost vazuti intrand in sediul clinicii Med Life situat pe Calea Grivitei din Bucuresti. Mai mult, sursele noastre afirma ca cei doi au vizitat o sectie speciala din cadrul clinicii si anume cea de obsterica-ginecologie. Dupa mai bine de o ora, cei doi au parasit cabinetul medical extrem de zambitori si fericiti, semn ca vestile pe care le-au primit au fost cele pe care le-au asteptat. „Este foarte posibil ca Natalia sa fi ramas insarcinata. Din ceea ce se vorbeste in jurul lor, acest lucru s-ar fi putut intampla in preajma zile de 13 aprilie, atunci cand arfi facut si cununia civila”, afirma sursele noastre.

Coincidenta saunu, data de 13 aprilieeste si ziua de nastere a Adelei Chirica, fosta logodnica a miliardarului, cea care ar fi trebuit sa imbrace rochia de mireasa in locul Nataliei. Daca bebelusul va fi fetita, cu siguranta o va chema Nicole, domnul Sota si Adela Chirica stiu de ce!In ciuda faptului ca a ales sa-si uneasca destinul de cel al Nataliei Barbu, miliardarul Nicolae Sota pare inca urmarit de imaginea fostei sale logodnice. Sursele noastre vorbesc de faptul ca afaceristul a ales sa-si duca sotia la aceeasi clinica frecventata si de Adela Chirica. „De ani buni, Adela isi face controalele periodice la Med Life din Calea Grivitei. Nu e o intamplare ca tot acolo a mers si Natalia sa vada daca a ramas insarcinata”, mai afirma sursele noastre. Trebuie spus ca Nicolae Sota are un baiat de 24 de ani din timpul mariajului cu Dana Sota, si inca un copil, Davis, cu fosta logodnica Adela Chirica.

 

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version