Cauta

Motivul INCREDIBIL pentru care Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu şi-a luat licenţa la facultate

Andi Manciu

Motivul INCREDIBIL pentru care Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu şi-a luat licenţa la facultate

Scandal mare în ţară după ce s-a aflat că Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu are studii superioare. Această condiţie este obligatorie pentru cei care ocupă o funcţie de conducere în instituţiile statului.

Ce este Grupul de Comunicare Strategică? Estea acea instituţie care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Manciu conduce acest grup dar este şi consilier de stat al premierului României. Manciu conduce acest grup dar este şi consilier de stat al premierului României.

Dezvăluirile realizate de un post TV arată faptul că Andi Manciu a fost exmatriculat de la facultatea pe care o urma, SNSPA. Deci, nici nu mai avea cum să-şi ia licenţa. Se pare că şeful GCS nici măcar nu frecventa cursurile, aduna multe absenţe şi a sfârşit prin a fi exmatriculat.

Pentru a fi în fruntea Grupului de Comunicare Strategică este necesară chiar o diplomă de master, dar Manciu n-o are nici măcar pe cea de licenţă. „Dacă, la facultate, participi la primul an de cursuri şi îţi iei, în mare examenele vei trece în anul doi. În momentul în care nu participi la cursuri pe o perioadă mare de timp nu vei fi dat afară, exmatriculat după primul semestru, după semestrul doi, ci e nevoie să treacă suficient de mult timp, chiar şi doi ani de zile pentru a se ajunge la această formă extremă de exmatriculare. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul domnului Manciu”, a spus Mihai Gâdea, la postul Antena 3.

Manciu a recunoscut că are doar crsuri universitare, nu şi diplomă de licenţă

Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, a recunoscut că nu şi-a luat diploma de licenţă. „În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt„, a spus Manciu.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version