Cauta

Mitica Dragomir da fuga la generalul Oprea

Mitica Dragomir este gata sa revina pe scena politica. Prin intermediul UNPR, partid pe care a decis sa-l slujeasca mai mult de nevoie decat de voie.

Dumitru Dragomir se pune la adapost cu ajutorul UNPR

Dupa ani buni in care nu a mai avut nimic de-a face cu viata politica, fostul deputat Dumitru Dragomir se pare ca este gata sa se inregimenteze in partidul pastorit de ministrul Apararii Gabriel Oprea.  Miscarea nu ar fi una surprinzatoare, avand in vedere ca in UNPR activeaza si alti oameni de fotbal. Cu toate acestea, Dragomir nu se intoarce in mediul politic nici de dragul lui Anghel Iordanescu (membru de nadejde al Uniunii) si nici pentru ca duce dorul plictisitoarelor sedinte din Parlament. Potrivit unor surse din anturajul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta vede in carnetul de partid cu sigla UNPR o polita de asigurare. Altfel spus, speriat de eventualele probleme penale cu care ar putea sa se confrunte, Mitica Dragomir a ales sa se puna la adapost in partidul „Ariel”, care a reusit sa-i curete si pe altii de dosare.

Justitia nu loveste in uneperisti

Partidul lui Gabriel Oprea s-a transformat intr-un loc de pelerinaj pentru cei care au probleme cu justitia

Acolo unde nu scos toate petele de pe rochite, UNPR a reusit cel putin sa domoleasca elanul justitiei. Asa se face ca despre procesul senatorului Serban Mihailescu, acuzat de luare de mita in dosarul „Armelor de vanatoare”, nu se mai aude nimic de multa vreme. Si colegul Culita Tarata se pare ca doarme mult mai linistit de cand a trecut de la PSD la UNPR. Nu in ultimul rand, inregimentarea in partidul lui Gabriel Oprea a fost o mana cereasca si pentru primarul orasului Voluntari Florentin Pandele, client de nadejde al DNA pe vremea cand sustinea cauza social-democratilor.

Solomon vrea tot cu Oprea

Liderul pedelistilor craioveni, Antonie Solomon, si-a reafirmat intentia de a “ataca”  Primaria Craiovei, in 2012, din postura de candidat al UNPR. Pentru a nu lasa loc de interpretari, doresc sa-mi reafirm optiunea de a candida din partea UNPR, la alegerile locale din 2012. Sunt un om de cuvant si nu ma intorc din drum”, a declarat Solomon, multumindu-le pedelistilor pentru sprijinul acordat pana-n prezent.

 

Ultimele stiri

  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Exit mobile version