Cauta

Miscarea Populara se face, pe sarite, doar in provincie

Colegiul Director al PDL a cam pus capac Miscarii Populare clocite, cu mai bine de un an in urma, la Cotroceni.

Pedelistii au refuzat sa-i faca pe plac lui Traian Basescu, respingand formarea Miscarii Populare

Ca dovada ca nici la democrati lucrurile nu mai sunt cum au fost, gaselnita cu trecerea PDL-ului sub “acoperirea” Miscarii Populare nu este pe placul conducerii partidului. “Nu are de ce sa ne fie rusine de ce am facut, trebuie sa candidam sub sigla si culoarea noastra” este opinia majoritara. Motiv pentru care Colegiul Director a decis, ieri, ca filialele care vor sa fie mai populare nu au decat sa se asocieze local, cu cine vor ele, si sa faca “Miscari” mai mici, decorate cu inimioare rosii pe fond verde.

Altfel spus, pedelistii trecuti de varsta basmelor cu Alba ca Zapada au refuzat rolul de pitici, chiar daca scenariul a fost scris sub obladuirea lui Traian Basescu. Dezamagit in direct a putut fi Cristian Preda, sustinator recunoscut al Miscarii Populare, special invitat de Emil Boc sa participe la sedinta Colegiului. Daca dreapta unita a ramas ca-n tren, vorba bancului, cu UNPR  lucrurile au evoluat. In sensul dorit de Gabriel Oprea si ai lui, ceea ce demonstreaza ca amenintarea cu punerea unor candidati  bine bazati financiar (miliardarul Culita Tarata candidat la CJ Piatra Neamt, fieful lui Gheorghe Stefan Pinalti este exemplul cel mai bun) a functionat perfect. Rezultatul: Emil Boc a anuntat ca PDL va onora electoral “relatia privilegiata” pe care o are cu UNPR semnand un “protocol de sustinere” valabil la nivel national. Ceea ce este mai putin decat sperau uneperistii, dar mai mult decat se hotarasera democratii sa dea inainte ca oamenii lui Oprea sa le ameninte primariile pe care Emil Boc si ai lui le considera a fi un fel de “dota” a partidului.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version